Internetový adresář Reflexu č. 47

V Tibetu můžete strávit sedm let, ale také třeba jen sedm minut... Projekt stránky nazvané v angličtině "omlouváme-se-všem" je založen na jednoduchém nápadu... Seznamovali jste se někdy přes Internet?

V Tibetu můžete strávit sedm let, ale také třeba jen sedm minut. V tom druhém případě jde pochopitelně o návštěvu internetovou, a i když její duchovní rozměr je pochopitelně diskutabilní, lze ji zájemcům o tenhle kus světa jen doporučit.


http://www.onwardtibet.org/



"Je nám líto. Ale aspoň jsme to zkusili," zní jeden ze vzkazů, který na digitálních fotografiích ukazují Američané světu. Projekt stránky nazvané v angličtině "omlouváme-se-všem" je založen na jednoduchém nápadu: stovky lidí se tu omlouvají, že prezidentem zvolily opět George W. Bushe. Je to roztomilý dozvuk předvolební kreativity. Jak se ukazuje, ne vždy vede ke kýženému cíli.


http://www.sorryeverybody.com/




Seznamovali jste se někdy přes Internet? Nemusíte odpovídat. Ale ať je to jakkoli, asi víte, jaká úskalí tenhle druh prvního kontaktu může mít. Aneb zhlédněte na téma srážky virtuálního a skutečného světa jednu legrační animaci.


http://www.somethingawful.com/articles.php?a=2377