Internetový adresář Reflexu č. 44

Parkují líp muži, nebo ženy? My muži máme schopnost parkovat vrozenou, A můžeme to dokázat... Máte rádi Google? Importujte tento internetový vyhledávač na svůj hard disk. Dělat dobrou politickou satiru je problém. O tom by mohli vyprávět nejen tuzemští televizní tvůrci. V Americe ovšem našli recept. Jaký?

Parkují líp muži, nebo ženy? Hloupá otázka. Samozřejmě, že vím (s pravděpodobnostní hraničící s jistotou, jak říkají v televizních debatách politici), že líp parkují muži. Nemá smysl, aby se ženy kvůli tom rozčilovaly. My muži máme schopnost parkovat vrozenou, A můžeme to dokázat. Nejen v přeplněných městských ulicích, ale i na počítači.


http://adverts.freeloader.com/zurich/



Máte rádi Google? Importujte tento internetový vyhledávač na svůj hard disk. Nebude ovšem prohledávat Internet, ale váš vlastní počítač. Umí to líp než hledač integrovaný do Windows, protože se umí podívat do e-mailů či uložených webových stránek. A umí to rychleji, ale to u Googlu samozřejmost. Google Desktop je malou senzací posledních týdnů. Softwarové recenzenty udivuje svým jednoduchým ovládáním a malou velikostí instalačního souboru. Od vyhledávacího ráje vás dělí doslova sekundy.


http://desktop.google.com/







Dělat dobrou politickou satiru je problém. O tom by mohli vyprávět nejen tuzemští televizní tvůrci. V Americe ovšem našli recept. Jaký? Zkřížili satiru se starou dobrou pornografií. A kampaň podporující demokraty byla na světě. Jak napsal bulvární deník New York Post: Dříve dobrovolníci ve volebních týmech olizovali obálky, teď lížou... ovšem dost těch vulgarit.


http://www.pornforprogress.com/