Internetový adresář Reflexu č. 30

Soutěž Miss "Mokré tričko" je pro léto jako dělaná. Dojemný příběh o velké lásce a cestě, která byla moc dlouhá. Až vám někdy bude hodně smutno, pohrajte si s flashovým koťátkem. Velmi dobrý internetový kulečník, lépe řečeno nefalšovaný snooker podle skutečných pravidel. Teprve s odstupem času můžeme ocenit, že Škodovka "stotřicítka" byla vlastně senzační bourák. Zapomeňte na Přemka Podlahu i Ptáka Loskutáka... Kdo hýbe Internetem?

Soutěž Miss "Mokré tričko" je pro léto jako dělaná. Než vyrazíte do terénu, zatrénujte si na Internetu.


http://www.freeworldgroup.com/games/shirt/index2.htm



Dojemný příběh o velké lásce a cestě, která byla moc dlouhá. Nebo něco na ten způsob.


http://www.weebl.pwp.blueyonder.co.uk/flash/lovestory.swf



Až vám někdy bude hodně smutno, pohrajte si s flashovým koťátkem.


http://home.wanadoo.nl/annekebroenink/maukie2.swf




Velmi dobrý internetový kulečník, lépe řečeno nefalšovaný snooker podle skutečných pravidel. Vaším úkolem je trefovat do rohů střídavě červenou a barevné koule. V každé úrovni pochopitelně jinak. Dobrý způsob, jak večer zapomenout jít spát.


http://www.freeworldgroup.com/games/fastpool/



Teprve s odstupem času můžeme ocenit, že Škodovka "stotřicítka" byla vlastně senzační bourák. Není tedy divu, že když ji dodnes někdo hýčká jako v bavlnce, chce to senzační stránky.


http://www.faann.net



Zapomeňte na Přemka Podlahu i Ptáka Loskutáka. Pro internetové uživatele je připraven kutil Bob. Poradí, jak si na zahradě udělat například fóliové jezírko či domácí fontánku.


http://bohous.dkm.cz




Kdo hýbe Internetem? Já vím, je to hodně stará věc, ale vždycky potěší. Použijte tuto stránku pro spravení nálady.


http://www.lebonze.com/stuff/move.htm



"Upozornění: Na této stránce najdete výtvarná díla erotické povahy znázorňující delfíny a velryby. Pokud s jejich prohlížením nesouhlasíte, okamžitě webovou stránku opusťte." Ne, to není legrace.


http://www.cetacean-creations.com