Internetový adresář Reflexu č. 25

Jste naprosto v pohodě a máte pocit, že vás nic na světě nedokáže rozházet? Nerozumíte si se svým dítětem? Byla to jen taková malá černá tečka na slunečním kotouči, ale astronomové z ní byli úplně u vytržení. Fotíte svým mobilním telefonem? Všechno to začalo jedním internetovým fórkem... Nehráli jste dlouho pexeso? Německá varianta dávného internetového hitu "Am I Hot Or Not".

Jste naprosto v pohodě a máte pocit, že vás nic na světě nedokáže rozházet? Nechápete, že někdo může mít nervy totálně nadranc? Pokud opravdu patříte mezi tyhle šťastlivce, zahrajte si Psychopong. Jak název napovídá, tahle varianta klasické "televizní" hry vás spolehlivě dostane do blázince. I kdybyste měli nervy jako špagáty. Svět se vám zhroutí nejpozději ve čtvrté úrovni. Celkem jich je pět.


http://www.ertdfgcvb.ch/p1/psychopong.html



Nerozumíte si se svým dítětem? Pokud je v pubertě, pak je všechno v nejlepším pořádku. A nepomůže vám nic. Ale pokud je vaše dítě novorozenec, můžete si svou komunikaci s ním usnadnit znakovou řečí. Jak na to, se dozvíte na Internetu.


http://www.kindersigns.com/index1.html



Byla to jen taková malá černá tečka na slunečním kotouči, ale astronomové z ní byli úplně u vytržení. Kdo Venuši a její marný pokus o zatmění Slunce neviděl na vlastní oči, může to dohnat na Internetu.


http://www.vt-2004.org



Fotíte svým mobilním telefonem? Pošlete tu nejlepší fotku na první americkou výstavu fotek pořízených právě mobilem. Anebo se aspoň podívejte, co všechno se dá přístrojem na mluvení nafotit.


http://www.sentonline.com/images.html



Všechno to začalo jedním internetovým fórkem. Konkrétně fotografií turisty na střeše Světového obchodního centra pořízenou údajně těsně před teroristickým útokem v září 2001. Díky Photoshopu se týž chlapík mohl zúčastnit dalších "historických" událostí - například výbuchu atomové pumy v Hirošimě, mučení v Abú Ghrajbu či pohlavního styku s Paris Hiltonovou.


http://www.touristofdeath.com



Nehráli jste dlouho pexeso? Co říkáte? Že vás ta pitomá hra s večerníkovými postavičkami nudila už v předškolním věku? Pak nevíte, že pexeso existuje v různých variantách. A některé opravdu nejsou pro děti.


http://milked.free.fr/memorybodies/index.html



Německá varianta dávného internetového hitu "Am I Hot Or Not". Proč se k němu vracet? Protože pořizování, a hlavně posílání fotografií nebyly nikdy jednodušší než teď. Jste sexy? Ověřte si to na staré stránce v novém (německém) balení.


http://www.binichsexy.de