Internetový adresář Reflexu č. 24

Rozpálený písek, slunce nad hlavou, dívky v plavkách... Tvrdě odehraný míček s mírnou levou falší... Budete zrovna tohle léto trčet v Praze v kanceláři? Bezdrátový Internet to nemá lehké ani v Česku, natož daleko od civilizace. Hledáte fakt dobrou chlapáckou hru? Citát: "Páníček mi přinesl kostičku. Konečně pořádnou, ty minulé byly dost malé... Obdoba klasické "flashovky" obnášející přistání na Měsíci či na Marsu. Tuleni dobře vědí, že když potkáte Eskymáka s baseballovou pálkou, musí si na něj dávat zatracený pozor.

Rozpálený písek, slunce nad hlavou, dívky v plavkách. Lze si představit líp "rozdané karty" pro partičku plážového volejbalu? A když k tomu připočtete, že kvalitní výkon bude odměněn svlečením horního dílu plavek, pak vážně není co řešit.


http://www.albinoblacksheep.com/flash/boomboom.php



Tvrdě odehraný míček s mírnou levou falší. Tak lze ve zkratce charakterizovat poslední výroční zprávu organizace Amnesty International, která rok co rok sleduje vývoj lidských práv na planetě.
Loni to prý bylo nejhorší za poslední půlstoletí. Čtěte! Píšou také o nás.


http://www.amnesty.cz/vyrocka.html



Budete zrovna tohle léto trčet v Praze v kanceláři? Není důvod své kamarády nenaštvat a neposlat jim fotografii, jak surfujete v oceánském příboji. Nebo něco na ten způsob.


http://www.extremelyrefreshing.com



Bezdrátový Internet to nemá lehké ani v Česku, natož daleko od civilizace. Navštivte stránky projektu, který zkouší tuto technologii zavést v málo obydlených částech Nepálu.


http://nepalwireless.net



Hledáte fakt dobrou chlapáckou hru? Pak jedině v herním odkazovníku fakt dobrého chlapáckého časáku z Londýna. Mimochodem, mezi "doporučenými" je česká hra na motivy filmu Kill Bill (http://kill-bill.cz/game).


http://www.fhmus.com/games/slacker/




Citát: "Páníček mi přinesl kostičku. Konečně pořádnou, ty minulé byly dost malé. Tahle byla tak velká, že jsem nevěděl, jak na ni. Dělám si samozřejmě legraci, hned jsem věděl, že si ji musím přidržet nohama a pak pořádně kousat." Chápete? A pak že psi neumějí blogovat (viz sloupek na vedlejší stránce).


http://cooper.kokeshnet.com



Obdoba klasické "flashovky" obnášející přistání na Měsíci či na Marsu. Tentokrát je úkolem přistát v Rusku, a to horkovzdušným
balónem. Odměnou je ... co jiného? ... bedna vodky.


http://www.geekfocus.com/content/view/76/85



Tuleni dobře vědí, že když potkáte Eskymáka s baseballovou pálkou, musí si na něj dávat zatracený pozor. Až si zahrajete tuto hru, budete to vědět i vy.


http://www.newsandentertainment.com/zfclubby.html