Internetový adresář Reflexu č. 19

Asi přede dvěma týdny "oblétla" Internet fotografie dvou iráckých kluků a amerického vojáka... Neblogují už jen novináři, prostitutky a další desperáti, ale také politici. Stránka "bezeslov" je určitě jedna z graficky nejzajímavějších, které jste v poslední době viděli. Upřímné pozvání zasílá Britská ornitologická společnost... Ten nejlepší internetový tenis, který jste kdy hráli... Přemýšlíte o pěkném dárku pro manželku či přítelkyni u příležitosti měsíce lásky?

Asi přede dvěma týdny "oblétla" Internet fotografie dvou iráckých kluků a amerického vojáka. Iráčané drželi papundeklovou cedulku se šokujícím nápisem, který se však posléze ukázal "dovyrobený" ve Photoshopu. Teď už ani Photoshop není potřeba a každý si do zmíněné fotografie může vepsat, co chce. Nebezpečná stránka!


http://www.ryano.net/iraq/



Něco malého pro milovníky seriálu Star Trek. Drobnost, která potěší.


http://khaaan.com/



Neblogují už jen novináři, prostitutky a další desperáti, ale také politici. Máme to brát jako signál, že je nejvyšší čas z téhle jinak bohulibé zábavy vycouvat? Dost možná. Zvlášť když politici blogují jako poslanec Vladimír Doležal z ODS. Jeho stránka se na českém Internetu objevila v únoru a svým podtitulem "můj život v Parlamentu" slibovala zajímavé kuloární čtení. Sonda do duše politika se však nekonala. Není jasné, proč zmíněný poslanec blogoval až do minulé středy anonymně, když svou stránku nakonec stejně zaplnil jen obvyklými politickými tlachy.


http://politik.bloguje.cz



Naštěstí je ještě spousta lidí, kteří umějí blogovat originálně, a nejen proto, že "to dělají všichni". Nebo taky fotoblogovat. Stránka "bezeslov" je určitě jedna z graficky nejzajímavějších, které jste v poslední době viděli.


http://www.kapeto.cz/NoWords/



Příliš mnoho sprosťáren! Takový byl verdikt jedné ze čtenářek týkající se rubriky Internetový adresář. Je malá záhada, zda se to týká i stránky s adresou Nice-tits.org. "Tit" je v hovorové angličtině "koza", zatímco v té spisovné "skřivan". Nutno upozornit, že o zvíře jde pouze v jedné z těchto variant. A co najdete na zmíněné adrese? Upřímné pozvání zasílá Britská ornitologická společnost.


http://www.nice-tits.org



Tuto adresu jsem našel na jednom webu s odkazem: "Ten nejlepší internetový tenis, který jste kdy hráli." Ano, mohu potvrdit. Výsledek: asi dvacet vteřin. Jak vy?


http://www.nice-tits.org



Přemýšlíte o pěkném dárku pro manželku či přítelkyni u příležitosti měsíce lásky? Objednejte jim přes Internet "ohřívače bradavek". Přes léto si je dají do skříně, ale v zimě jako když je najdou.


http://www.diepunyhumans.com/archives/000218.html