Internetový adresář Reflexu č. 16

Komu se stýská po zimě, může si zaházet koulí i v létě... Hledáte moblog či fotoblog, jinými slovy web, který byste zahltili svými digitálními fotografiemi? A když fotoblog, tak něco na tento způsob... Píše se na webu víc o Saddámu Husajnovi, anebo Usámovi bin Ládinovi? Vážně poněkud morbidní variace na slavného tučňáka. Něco pro pamětníky, kteří v osmdesátých letech hráli takzvané televizní hry. Gibsonův kontroverzní film Umučení Krista měl premiéru minulý týden, ale...

Komu se stýská po zimě, může si zaházet koulí i v létě. Samozřejmě do oken. Kdo se trefí, vyslechne si nadávku v angličtině.


http://www.chunkideas.com/snowball/



Hledáte moblog či fotoblog, jinými slovy web, který byste zahltili svými digitálními fotografiemi? Vyzkoušejte server Textamerica.com. Název klame, protože o texty samozřejmě nejde. Takže neváhejte, založte si fotoblog ... a nezapomeňte mi poslat adresu.


http://www.textamerica.com



A když fotoblog, tak něco na tento způsob. "Zlobivá holka" fotí ráda své poprsí (samozřejmě ve vší počestnosti), což se setkává s příznivou reakcí publika.


http://badgurl.textamerica.com




Píše se na webu víc o Saddámu Husajnovi, anebo Usámovi bin Ládinovi? Je populárnější Bill Clinton, anebo George W. Bush? Najde Google víc odkazů se slovem satan, anebo Bůh? Vyhraje Ježíš, nebo Jidáš? Vsadili byste si na hotdog, nebo na hamburger? Jsou na pornostránkách populárnější prsa, anebo zadky? Je na webu víc Tomášů Baldýnských, anebo Milošů Čermáků? Ha?


http://www.googlefight.com




Vážně poněkud morbidní variace na slavného tučňáka. Zařazuji do adresáře pouze pro úplnost. Mimochodem, můj rekord v téhle hře je 972,8 metru.


http://www.cartoonstar.de/happy/games/cubshoot.swf






Něco pro pamětníky, kteří v osmdesátých letech hráli takzvané televizní hry. To se malá krabička připojila k televizi, na obrazovce se objevily dvě bílé čárky a šmouha připomínající míč. Hra se jmenovala Pong a zde je její moderní internetová obdoba.


http://www.ebaumsworld.com/battlepong.html



Gibsonův kontroverzní film Umučení Krista měl premiéru minulý týden, ale pokud se nebudete chtít trmácet do kina (a nechat na sebe z plátna cákat krev), tak nevadí. Zhlédněte zkrácenou animovanou verzi přímo na webu.


http://hosted.tribalwar.com/musashi/passion.html