Internetový adresář Reflexu č. 12

Máte zájem, aby vám definitivně přeskočilo? Pak si vezměte čínské hůlky a zkuste jimi chytat mouchy kroužící nad kouřící polévkou....Umění má různé podoby. Co třeba dělat obrázky sexy blondýnek výhradně ze žvýkací gumy? Přesně tím se už osm let zabývá jistý Kanaďan... Trocha erotiky na webu ještě nikoho nezabila. Varování pro málo zkušené uživatele: tyto záběry jsou ... ehm ... poněkud zemité.

Máte zájem, aby vám definitivně přeskočilo? Pak si vezměte čínské hůlky a zkuste jimi chytat mouchy kroužící nad kouřící polévkou. Samozřejmě čínskou. Ne, to vážně není pro slabé povahy.

http://www2.abc.net.au/fly/flysui



Umění má různé podoby. Co třeba dělat obrázky sexy blondýnek výhradně ze žvýkací gumy? Přesně tím se už osm let zabývá jistý Kanaďan. Jak na svém webu upozorňuje, portréty jsou z rozžvýkaných žvýkaček (omluvte stylistickou neobratnost) nalepených na dřevěné podložce. Vše včetně "míchání barev" probíhá v ústech buď samotného umělce, nebo jeho přátel. Co se týče použitelnosti pro tento druh kumštu, je prý nejlepší značkou Trident.

http://www.gumblondes.com



Trocha erotiky na webu ještě nikoho nezabila. Varování pro málo zkušené uživatele: tyto záběry jsou ... ehm ... poněkud zemité.


http://www.heatherfirth.com