Internetový adresář Reflexu č. 9

Jak potrestat zlobivý počítač? Možnosti jsou různé. Díky za odkaz na tučňákový baseball, svět tučňáků je však už mnohem dál. To byla jedna z mnoha reakcí na tip uveřejněný před několika týdny. Rád jsem se nechal poučit a předávám nový tip ostatním. Více uvnitř článku.

Jak potrestat zlobivý počítač? Možnosti jsou různé. Záleží na naturelu. Já například se svým notebookem někdy za trest nemluvím. Přehlížím ho a tvářím se, jako by na stole vůbec nebyl. Přitom po očku pozoruju, co tomu říká. A nikdy ho moc dlouho nenapínám. Tedy hlavně proto, že ho potřebuju. Čtenářka "Lištička" na to ovšem jde zhurta a navrhuje počítač zmlátit. Zatím tedy jen tréninkově na jedné webové stránce. Tak si to vyzkoušejte.

http://www.inicia.es/de/Turbo_J/metelev1_01.swf



Díky za odkaz na tučňákový baseball, svět tučňáků je však už mnohem dál. To byla jedna z mnoha reakcí na tip uveřejněný před několika týdny. Rád jsem se nechal poučit a předávám nový tip ostatním. (P. S. Díky za zprávy o vašich osobních rekordech, které často i několikanásobně překonaly mé výsledky. Buď jsem jako baseballový hráč k ničemu, anebo má rozptyl výsledků co do činění s rozlišením monitoru.)

http://mirrored.flabber.nl/hit.the.pinguin.2/