Internetový adresář Reflexu č. 7

Jak vypadá váš barák z oběžné dráhy? vás, jaký byl příběh listu Impuls pohledem Zdeňka Fekara? Pravé ňadro zpěvačky Janet Jacksonové vidělo 89 miliónů Američanů o přestávce přímého přenosu finále amerického fotbalu... Co je v zimě nejhezčí? Tučňákový baseball se stává fenoménem! Chcete se stát slavným fotografem? Pamatujete na ošklivátor v podání Bolka Polívky?

Jak vypadá váš barák z oběžné dráhy? Najděte svou čtvrť (město, vesnici atd.) na satelitních snímcích. Musíte se zaregistrovat, ale stojí to za to.

http://www.geodis.cz/www/www_data/



Bývalý šéfredaktor a jeden ze zakladatelů deníku Impuls vede spor s jeho bývalým majitelem. Zajímá vás, jaký byl příběh tohoto listu pohledem Zdeňka Fekara? Na svém webu ho nabízí na pokračování jako telenovelu.

http://www.fekar.cz/impuls/



Pravé ňadro zpěvačky Janet Jacksonové vidělo 89 miliónů Američanů o přestávce přímého přenosu finále amerického fotbalu. Další stovky miliónů lidí ho pak viděly na stránkách novin. Pokud mezi ně náhodou nepatříte, napravte to na stránce revolverového žurnalisty Mata Drudge.

http://www.drudgereport.com/mattjj.htm




Co je v zimě nejhezčí? No pro nás muže samozřejmě čurání do čerstvě napadaného sněhu. A proč kvůli tomu jezdit na hory? Anebo vůbec chodit ven?

http://www.panlogic.net/yellowsnow/peeindex.html



Tučňákový baseball se stává fenoménem! Tvrdí to aspoň jeden ze čtenářů této rubriky, který mi poslal odkaz. Zda to je fenomén, není úplně jisté, ale pravda je, že se odpalováním nebohého ptáka dá slušně zabít dlouho nudné odpoledne v kanceláři. Můj osobní re kord činí aktuálně 326 metrů. Kdo mě překoná?

http://www.vickygsm.cz/public/penguin_baseball.swf



Chcete se stát slavným fotografem? Naučte se fotit padající hvězdy. Ne, tentokrát nejde o neúspěšné herečky či zpěvačky přivydělávající si pózováním pro hanbaté časopisy, nýbrž o skutečné meteority.

http://www.luminous-landscape.com/tutorials/meteor.shtml



Pamatujete na ošklivátor v podání Bolka Polívky? Deformovat si však můžete nejen obličej, ale také webovou stránku. Případně web kohokoliv jiného. "Deformátor" stránek je zajímavý wedesignérský projekt - a díky němu můžete vidět na vlastní oči třeba i to, jak vypadá Internet vzhůru nohama.

http://www.kokogiak.com/webtools/orgulator.asp