Internetový adresář Reflexu č. 3

Uvnitř článku najdete internetové tipy Reflexu č. 3.

Pamatujete na krátký film Geriho hra, za který dostal český režisér Jan Pinkava překvapivě v roce 1997 Oscara? Lze si ho celý a v dobré kvalitě stáhnout ze stránek společnosti Pixar, která ho vyrobila.

http://www.pixar.com/shorts/gg/theater/index.html



Podaří se nakonec navázat spojení se "ztracenou" evropskou sondou Beagle-2? Sledujte aktuální informace na stránce týmu, který na projektu několik let pracoval. Součástí je i weblog, kde jsou zachyceny pocity lidí poté, co se spojení se sondou ztratilo. Je to smutné čtení.

http://www.beagle2.com/index.htm





Podle jednoho weblogu je právě toto "nejúchylnější webová kamera na světě". Dovoluji si nesouhlasit, protože jsem viděl už i úchylnější (třeba webová kamera namířená na prázdné akvárium). Ale tahle virtuální kráska napodobující až s chirurgickou přesností dívky před kamerami na erotických serverech je na žebříčku každopádně hodně vysoko.

http://sabrina.jp/sabrinow2.htm



Vtipy o blondýnkách jsou nekonečně trapné, politicky nekorektní, zoufale laciné ... a obvykle dost vtipné. Tenhle internetový není nejnovější, ale stále má svůj šmrnc. Pokud máte ve svém okolí nějaké blondýnky a čtou Reflex, pomozte jim, ať u počítače nezemřou hlady.

http://www.7fire.com/blondjoke.htm



Scénka z televize C-Span na téma boje proti terorismu, v hlavní roli Robert De Niro. Hledá se například muž jménem Alan Afuqya (ano, čte se to anglicky). Naprosto brilantní záležitost.

http://fun.from.hell.pl/2003-12-19/watchlist.wmv



Vyděláváte hodně? Anebo málo? Samozřejmě, je to relativní. Na Internetu můžete svůj výdělek porovnat s tím, jak si vedou známé celebrity. V reálném čase uvidíte, jak rychle peníze přibývají na účtu vám - a jak například Britney Spearsové, Melu Gibsonovi či třeba Venus Williamsové. Zvlášť vypečená je aplikace nazvaná Burgometer, která dolary rovnou přepočítává na hamburgry. Nikdy jsem netušil, že než si já vydělám na jeden Big Mac, má jich kolega Stephen King již skoro dva tisíce. Tomu se říká nespravedlnost ... a ještě že ty blafy nejím.

http://swz.salary.com/salarytimer/layoutscripts/stml_start.asp