Internetový adresář Reflexu č. 48

Další internetové tipy Miloše Čermáka.

Pamatujete se na "tancující křečky"? Velký webový hit konce devadesátých let byl založen na tak neuvěřitelné pitomosti, která dokázala doslova zhypnotizovat milióny lidí. Pokud jste mezi ně patřili, oceníte i fialového tančícího hrocha. Není to taková pecka, ale fajnšmekři se bezpochyby zamilují do rafinovaných pohybů hrošího svalstva i skvělých zařezávacích kalhotek. Kdo je kdy na hrochovi viděl?

http://www.stud.ntnu.no/home/alexann/



Impérium vrací úder. Aneb když Microsoft neuspěl s nabídkou na nákup vyhledávače Google, rozhodl se nedat svému konkurentovi nic zadarmo. Teď například testuje zpravodajskou stránku vytvářenou robotem (nikoliv živými redaktory), kterou jako první představil zhruba před rokem právě Google. Jako bychom to neznali: Micro soft si vybere ty nejlepší nápady na trhu, okopíruje je (navíc většinou špatně) a nakonec je svou dinosauří silou převálcuje. Uvidíme, zda to v tomto případě bude také tak.

http://uk.newsbot.msn.com/



Znáte ty lidi, co se na vás nalepí a vy se jich ne a ne zbavit? Kdo by je neznal. Hezké grafické ztvárnění této nehezké vlastnosti je na Internetu. Váš kurzor vás bude proklínat.

http://www.neen.org/demo/clinger.swf