Internetový adresář Reflexu č. 47

Uvnitř článku najdete další www tipy.

Někdy je důležité vidět určitý problém v celé jeho nahotě. Případně v jakékoliv nahotě. Nerozumíte? Pak navštivte stránku lidí, kteří své názory nehalí do zbytečných slov a svá těla do zbytečných kusů textilu.

http://www.nakedprotesters.com/



Odhalit lze ovšem nejen pěkné tělo, ale také marketingovou strategii. A když jde o chytrého výrobce počítačových her, pak ho samozřejmě napadne obojí spojit.

http://www.bumpsandcurves.net/



Také vám připadají jeřáby ohromně vzrušující? Ne? Pak jste buď divní, anebo se při chození po městě špatně díváte. Fotografie jeřábů bych sice nenazval přímo pornografií - no ale taková "industriální erotika" to v každém případě je.

http://craneporn.org/



Jedna fakt žhavá stránka. Mimo spousty zajímavých zpráv se můžete také zapojit do soutěže o nejhezčí českou hasičárnu. Možná mezi vámi a tímto webem přeskočí jiskra ...

http://www.pozary.cz/zpravodajstvi.asp



Počítačový virus údajně minulý týden oslavil dvacáté narozeniny. To už je pěkně starý fracek na to, aby měl rozum. Než ho konečně dostane, hledejte pomoc na Igyho stránce o virech. Nepřehlédnětě elektronickou knihu ve formátu PDF, kterou si můžete vytisknout - a pak ji položit vedle počítače jako bibli.

http://www.viry.cz/go.php