Internetový adresář Reflexu č. 32

V dnešních internetových tipech naleznete odkazy na stránky s miniatrurní verzí legenrární hry Packman, web kopírující chybové hlášení "Stránka nenalezena" nebo webkameru, která monitoruje situaci na Nuselském mostě.

Hra Packán byla svého času velmi populární a rovněž autor těchto tipů trávil navigací "požírače kuliček" hodiny času. Tato flashová verze má primát v tom, že se jedná bezpochyby o nejmenšího Pacmana na světě. A možná i nejmenší počítačovou hru vůbec (existuje rovněž miniaturní ping-pong, ale ten je přece jen o něco větší). Že by začátek módní vlny počítačových her ve formátu "kolibřík"?
P class="wwwtipyurl">http://www.guimp.com/pacman_ flash.html




Zdá se, že weby kopírující chybové hlášení "Stránka nenalezena" zažívají cosi jako boom. Slavnou se stala stránka informující o nenalezení zbraní hromadného ničení. Tato je z poněkud lechtivějšího soudku.
P class="wwwtipyurl">http://www.liquidgeneration. com/404




Doprava v Praze je navzdory letní sezóně zřejmě v nejhorších problémech od loňských povodní. Pohled webkamery na Nuselský most může být užitečný pro každého, kdo se autem chystá vjet do města. Ovšem nejde jen o tip pro Pražáky: venkov nechť se raduje, jak se město má bídně.

P class="wwwtipyurl">http://nuselak.gin.cz





http://www.guimp.com/pacman_ flash.html