Internetový adresář Reflexu č. 26

V dnešních tipech můžete zajít do internetové svlékárny, dívky mohou jít ještě dál a páni se se dozvědí, co jsou biniky. Pokud se budete opravdu nudit, můžete si pohrát s mouchou na ploše, změnit pracovní pozici nebo alespoň prodloužit pauzu na oběd.

Je až neuvěřitelné, na čem se někteří lidé snažili v době internetového boomu vydělat. Firma iUndress (ve volném překladu "internetová svlékárna") byla založena v San Francisku na jednoduchém nápadu: nabídla uživatelům fotografie oblečených mužů a žen, které bylo možné různým způsobem (v té nejjednodušší variantě klikáním myši) postupně svlékat. Zdrojem příjmů měli být zřejmě výrobci oděvů či módní obchody. Jako fórek a "internetová zastávka" pro znuděného uživatele to není špatné - ale vážně s tím chtěli jít na burzu? Prý ano.


http://www.iundress.com



Dívky si stěžují, že je v těchto tipech příliš "potravy" pouze pro muže. Autor se to rozhodl napravit mimořádně šikovnou pomůckou pro všechny slečny i paní. Stránka se v překladu jmenuje "změřte si ho". To by na vysvětlenou mělo stačit.


http://www.sizehimup.co.uk



No a teď zase něco pro nás kluky. Všichni víme, co jsou to bikiny, třebaže jde o výstřelek již minulého století. Málokdo ovšem tuší, že existují také biniky. Kupte je přítelkyni.


http://www.biniki-fashions.com



Až opravdu (ale opravdu!) nebudete mít co na práci. Virtuální moucha na vaší ploše.


http://www.zexe.net



Najít dobrý flek je v naší konzumní a materialistické době jedna z nejdůležitějších věcí. Vyzkoušejte si práci personální agentury, která se zabývá tím, že nešťastníky hledající zaměstnání "katapultuje" na různě výhodné či nevýhodné pozice. Trochu to připomíná starou hru zvanou "létající kráva", takže to berme jako její "městskou" variantu.


http://www.boygirldesign.co.uk/



Jak si nepozorovaně prodloužit polední pauzu na oběd. Aneb patnáct minut se v porovnání s hodinovou přestávkou může zdát hodně, ale když je rozložíte do celého dne ... hm, to už je jiná. Ovšem pozor: oklamete jen sami sebe.


http://www.lunchclock.com/