Internetový adresář Reflexu č. 23

V internetovém adresáři Reflexu č. 23 najdete sice trochu nahoty, ale jde jen o počestné umění a experimenty. Na své si přijdou především odpůrci ekonomů nebo třeba amerického prezidenta a taky příznivci zálivů a tučňáků. Nezapomněli jsme ani na ty, co si stále ještě hrají.

Hra zvaná Arkanoid je reliktem z počítačového dávnověku, ale podobně jako Tetris má na Internetu tisíce nejrůznějších následovníků. Pokud potřebujete ukrátit čas, je to stále ta nejlepší volba. Ale pak si nestěžujte, až se vůbec nedostanete do postele.


http://rain.prohosting.com/4guitars/%20arcade/pongling.htm




Přemýšleli jste někdy, co se stane, když se v beztížném stavu protrhne balónek napuštěný vodou? Aneb něco mezi praktickou lekcí fyziky a uměleckou performancí. (Filmový klip ve formátu mpg)


http://microgravity.grc.nasa.gov/balloon/balloo01.mpg




Fascinující internetový projekt zabývající se aspekty lidské nahoty. Svlékněte si šestnáct lidí, kteří nejsou ničím výjimeční. Klidně jste je ráno mohli potkat na ulici. Nejde o erotiku a už vůbec ne o pornografii. Ale svým způsobem je to i tak vzrušující.


http://120seconds.com/features/011207_naked/011207_naked.html



Stránka, kterou si nalistujte, až na tom psychicky budete hodně špatně. Tučňáci vás dostanou i z té největší deprese.


http://www.lecielestbleu.com/media/penguinframe.htm




Ještě jednou lidská nahota (v tomto případě výhradně mužská), ovšem ve zcela odlišném stylu. Po hutné psychosondě zkoumající hranice lidského studu je na místě malé rozptýlení.


www.holott.org/theatre/tnt/boyzz.htm




Nikdo nemá rád ekonomy. Jsou to truchlivá stvoření s vodnatými hlavami, které zajímají jen jejich nudné výpočty a grafy. A navíc se skoro vždycky mýlí. Pokud máte jen trochu podobný názor, bude se vám tahle animace líbit.


http://www.foulds2000.freeserve.co.uk/economists.htm