Internetový adresář Reflexu č. 16

Jezdíte-li autem, mohla by se vám zkušenost z dnešního adresáře hodit. Nevěříte na vídeňský gulášek za 6 korun československých? Máme pro vás důkaz. Velmi pestrá je sbírka amerických letáků shazovaných na Irák. Pokud rádi střídáte fonty, přijdete si na své. Poslední tip zavede na stránku jednoho velmi nešťastného mladého muže.

Klasická hra v moderním "velkoměstském" balení. Pokud občas jezdíte autem do centra Prahy nebo jiného města, může se vám získaná zručnost hodit. I když spíš ne. Možná je lepší nikam nejezdit a hrát celý den pitomé hry. Autor těchto tipů aspoň lépe zaparkuje.


http://www.demol3.be/extras/extra7.html



Záběry na bourání soch v Bagdádu připomněly jednomu Američanovi žijícímu v Praze třináct let starou změnu režimu v Praze. Aby si čtenáři dokázali lépe představit změny, ke kterým může dojít za tak krátkou dobu, umístil na svůj anglicky psaný blog několik zajímavých dokumentů. Kromě prvomájových pionýrů či brutálně krásného snímku "vykoupeného" řeznictví (tyhle obrázky ze seriálu Žena za pultem neznáme!) je asi nejzajímavějším kouskem starý jídelní lístek. Pochybuji, že jej zahraniční čtenáři ocení, ale pro nás, tuzemské pamětníky, má sentimentální hodnotu. Nejdražším jídlem je anglický biftek s vejcem novými bramborami a okuskem za 13,20. Jo a mimochodem - "rozbíf" už není.


http://www.arellanes.com/archives/jidelni_listek.jpg



Vaše starosti na naše hlavy, mysleli si Iráčané, když jim občas místo střely nebo pumy přistál na dvorku propagandistický letáček. Z úchvatné internetové sbírky amerických letáků shazovaných na Irák na Internetu se mi nejvíc líbí ten poslední. Je to vzkaz příslušníkům protileteckých sil "Než sestřelíte letadlo, myslete na důsledky."


http://www.globalsecurity.org/military/ops/iraq_art-of-war.htm




Zase jeden tip s hvězdičkou. Aneb důležitá stránka nejen pro grafiky, kteří vědí, že s písmeny jdou dělat divy. Až příště budete posílat nějakou žádost na úřad, zkuste použít nějaký neotřelý erotický font. Vůbec špatný není například "GroupSex". Pro korespondenci se šéfem ovšem nasaďte výhradně "Koksure".


http://www.flingthecow.com





Webová stránka, která vám připomene, že móda internetových žebráků ještě nepominula. Po marnivé Newyorčance či lesbičkách toužících po umělém oplodnění tu je mladý muž "s nulovým sexuálním životem".


http://www.zerosexlife.com"