Internetový adresář Reflexu č. 1

Prostřednictvím dnešního internetového adresáře můžete navštívit stránku s netradičními erotickými fotografiemi, automatický generátor reklamních sloganů a také uvidíte fotografie pořízené miniaturní kamerou v ústech.

Proč nezačít nový rok vkusnými erotickými fotografiemi? Aneb když se snímek povede, může i kus hlíny nebo šikovně vytvarovaná skála vypadat zatraceně dobře.


http://www.heatherfirth.com


Potřebujete pěkný úderný slogan pro svou firmu? Nebo sami pro sebe? Pokud vám nevadí angličtina, pak to není žádný problém. Navštivte automatický generátor reklamních sloganů a práce je hotova. Nejsou to špatné kousky. Například: "Teprve s Milošem poznáte život ve všech chutích", "Miloš vás vystřelí ke hvězdám" či můj oblíbený: "Miloš? ... Ach!"


http://www.thesurrealist.co.uk/slogan.cgi


Tip na stránku, která vás bude zajímat, až podobně jako autor tohoto adresáře strávíte Štědrý večer na zubní pohotovosti. Ale fotografie pořízené miniatruní kamerou v ústech vás možná překvapí i tak. Celý cyklus by se mohl jemnovat: jeden den v životě chrupu. Aneb kam se poděla ta osmička vlevo nahoře.


http://www.pinholephotography.org