Internetový adresář Reflexu č. 49

Nestihli jste nějakému blízkému člověku povědět cokoliv důležitého před tím, než odešel na onen svět? Nyní máte možnost to dohonit, můžete mu totiž poslat telegram. V Pardubicích nelenili a založili společnost, která se přátelí s trolejbusy a ještě k tomu založili trolejbusovou internetovou stránku.


Posmrtné telegramy



Chcete poslat pár milých slov nějakému kamarádovi nebo příbuznému, kteří už nejsou mezi živými? Pak jste ideálními zákazníky služby nazvané "posmrtné telegramy". Provozuje ji firma, jež k doručování používá "smrtelně nemocné a umírající osoby". Trik provozovatelé shrnuli do dvou srozumitelných bodů. Zaprvé: messenger (ano, to je jen umírající) se telegram naučí zpaměti. Zadruhé: slíbí, že po smrti udělá všechno pro to, aby na onom světě vzkaz adresátovi doručil. A drobnost na závěr: cena za doručení činí deset dolarů za slovo, minimální délka jednoho telegramu je pět slov.


http://www.afterlifetelegrams.com




Čest trolejbusům



Líbí se vám trolejbusy? Navštivte stránku Pardubické společnosti přátel trolejbusové dorpavy. Kromě spousty fotografií či soutěže o nejlepšího řidiče (nebo plaziče) roku tu najdete například i pohled do budoucnosti těchto dopravních prostředků. Stránka je věnována trolejbusu č. 322, který uhořel na točně UMA. Čest jeho památce!


http://www.czech-tradition.cz