WWW tipy na úterý 15. října

V dnešních WWW tipech najdete odkaz na stránku, kde se můžete podívat, v čem Československo žilo po čtyřicet let. Také najdete odkaz na flashový film, který řeší otázku, jak bude na světě, zlikviduje-li speciálně upravený hmyz veškeré konopí. A do třetice jednu užitečnou stránku pro milovníky hor.


Brain Wash Pathetic Page



"Píší se 80. léta 20. století a vy můžete navštívit virtuální Jednotu nebo Lahůdky ESO, udělat virtuální nákup na celý týden a zaplatit jednou jedinou, zelenou, normalizační stokorounou." Poznámka: Autoři nejsou důchodci!


http://www.amweb.cz/pathetic.htm




Svět bez marihuany?



Ve dvou flashových epizodách se můžete na stránkách www.johnnyganjaseed.com podívat na to, jak se budou věci vyvíjet, až vlády do světa vypustí geneticky upravený hmyz, požírající konopí nebývale nenasytně...


http://www.johnnyganjaseed.com/




Stránky o horách



Na horolezeckých stránkách Jakuba Turka se najdou užitečné informace nejen pro horolezce a skialpinisty, ale i pro všechny další milovníky hor. Za zhlédnutí stojí také historické fotografie a obrázky s horoloezeckou tématikou, například plakáty ke starým horolezeckýcm filmům.


http://jakubturek.webpark.cz/