Svatba X: Zázrak lásky JXD & Alex (videokapitola první)

Svatba X: Zázrak lásky JXD & Alex (videokapitola první)

Svatba X: Zázrak lásky JXD & Alex (videokapitola první)

Pojďte s námi sledovat, jak starý a unavený volnomyšlenkář vstupuje do manželství s mladou a inteligentní ženou...















[Pro bezchybné přehrání potřebujete Flash Player 10]



Videopořady BE.X exkluzívně pro REFLEX.CZ vyrábí společnost BEDNA.TV (◄ sledujte Bednu na jejích stránkách)




ZÁZRAK LÁSKY ALEX & JXD – REALITY SHOW REFLEXU




Společně s vámi budeme pravidelně sledovat, jak starý a unavený volnomyšlenkář vstupuje do veskrze konzervativní instituce manželství s mladou a inteligentní ženou.
Jak ho to změní? Může se Alex a JXD tento kuriózní experiment podařit? Jsme u fáze předsvatebních příprav. Uvidíme, co bude dál …









Proč jsme do toho vlastně šli?





Když se zamyslím nad tím, proč vlastně tuhle neuvěřitelnou akci – deset (ale nejspíš víc) natáčecích dnů, naprostou ztrátu soukromí, vstávání do ranního vysílání Radia 1, Honzu Šibíka za zadkem cestou na trilobity, kameru v ložnici a všechny ty ostatní libosti – snášíme, proč jsme do toho experimentu šli, docházím k tristnímu závěru: Kvůli vám, vážení čtenáři a diváci!




Bylo by samozřejmě možné spekulovat, nakolik jsme – Alex a já – exhibicionisté, ale pouhý exhibicionismus by k takovému naboření soukromí, jakým tento pokus je, nestačil.



Je tu samozřejmě potřeba být první v nějakém dalším momentálním překročení mediálních hranic, jako byl před lety můj měsíc pod online kamerou (MĚSÍC V NOVÉ DIMENZI, Reflex č. 31/2000) či jako je v Alexiině knize o mimozemšťanech Expanze na Mars líčení vztahu s mladým metalistou (www.expanze.blogspot.com)...




Ale asi to nejdůležitější, co nás nakonec přimělo na tento projekt kývnout, nakonec opravdu bylo přesvědčení, že po otevřenosti, kterou vám čtenářům poskytujeme já v Reflexu a Alex v Expanzích, vám jistou otevřenost stran stavu a vývoje našeho vztahu tak trochu dlužíme. Tedy – teď, po zahájení téhle reálné reality show Reflexu, už nedlužíme.




Váš Jiří X. Doležal




5. srpna 2009






...








Předchozí řádky jsem napsal den před zveřejněním Reflexu, kde na titulu jako plesnivé staré klíště vysávám mládí a energii z krásné dívky o generaci mladší. Dnes, týden poté, už mohu hodnotit. „Suicidium! Obálka Reflexu? A DO PRDELE! Velebnosti a já jdu blejt!“ napsala mi jedna bývalá milenka den na to, co onen Reflex vyšel. „Udělal jsi něco, co je stejný, jako by ses obnažoval v parku!“, sdělila další bývalá. Ale kromě těchto dvou zhrzených ještě asi tři sta mailů jak mně, tak Alex. Naši čtenáři nám gratulují a drží palce. Spousta milých a upřímně míněných slov od lidí, které vůbec neznáme. Takže: Pokud jsem někomu z pisatelů na mail neodpověděl a nepoděkoval, omlouvám se a děkuji za gratulace nyní. A omlouvám se i kolegům Pečinkovi a Stonišovi, kteří celou reality show vymysleli a jež jsem zpočátku přesvědčoval, že naše svatba nebude nikoho, ale vůbec nikoho zajímat.




JXD




12. 8. 2009







Předchozí a další vývoj sledujte v rubriceSVATBA X