Komentujeme 3.4.2002

Pražští taxikáři přišli na další způsob okrádání zákazníků - při cestě na letiště jedou kolem bílé cedule s přeškrtnutým nápisem Praha a vykládají si tím, že na tomto místě končí pražská cenová regulace a dále si účtují smluvní ceny...


Ultrapravicová Pravá alternativa, která slučovala různé skupiny skinhaeadů a neonacistů, a která hodlala uspět v letošních parlamentních volbách, se rozpadla. Někteří členové Pravé alternativy dokonce vyloučili Jana Kopala, který straně od počátku šéfoval a vystupoval jejím jménem v médiích. Nové vedení pro Lidové noviny uvedlo, že "strana se nerozpadla, ale vytříbila".



Že by se inspirovali u čtyřkoalice?




Michaela Rulíšková, redaktorka ekonomické rubriky Lidových novin, do článku o přejmenování Paegasu na T-Mobile napsala, že tuto reklamní kampaň pro RadioMobil připravila mezinárodní agentura Saadchi & Saadchi.



Ovšem ve skutečnosti se ta agentura jmenuje Saatchi & Saatchi. Ale protože českou pobočku zavřeli již v roce 1999, tak jim to snad nebude vadit.




. Podle vyjádření pražského magistrátu pro Blesk ovšem tato cedule označuje pouze hranici, od níž přestává platit omezená rychlost 50 km/hod, zatímco hranice města určuje modrá cedule s bílými písmeny.



Přinejhorším budou na letiště jezdit přes Plzeň.