Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

Father friendly zpravodajství

O víkendu neslaví svátek pouze Jitka a pan Mikuláš, nýbrž slaví všichni otcové a děti řadící se mezi milovníky zvířat, ladného pohybu a akrobacie. Oslava koňské krásy a jezdecké akrobacie bude k vidění v ostravské ČEZ aréně.

FATHER FRIENDLY AKCE 5. – 6. 12. 2009




Vánoční španělská škola 2009
http://www.ostrava.cz
O víkendu neslaví svátek pouze Jitka a pan Mikuláš, nýbrž slaví všichni otcové a děti řadící se mezi milovníky zvířat, ladného pohybu a akrobacie.
Oslava koňské krásy a jezdecké akrobacie, která nemá obdoby bude za doprovodu Janáčkovy filharmonie k vidění v ostravské ČEZ aréně. Nadupaný 180 minutový program, při kterém se budou střídat jak rozličná koňská plemena, pod vedením nejlepších jezdeckých akrobatů z Evropy s přehlídkou ostravské jízdní policie, nebo s ukázkou dovedností mistrů drezůry kladrubských koní. Tato show je neopakovatelným zážitkem pro všechny zvědavce a milovníky koní. Show se koná v sobotu i v neděli od 15hodin.






Mikulášské jízdy parním vlakem z Bráníka
http://www.parnijizdy.ic.cz/
Nostalgie, pára, malebná krajina a ajznboňák Mikuláš. Překvapte své děti a připravte jim netradičního Mikuláše. Z pražského Bráníka vyjede parní vlak po výletní trase pražského semmeringu a posázavského pacifiku. Během výletu se vaše děti mohou těšit na návštěvu Mikuláše s jeho družinou, který obdaruje hodné děti malým dárkem a ty zlobivé dostanou uhlí z topírny přímo z pekelných rukou čertovských.






Bio OKO - S čerty nejsou žerty
www.biooko.net
Pravidelný program bia OKO pro rodiče a jejich děti uvede vaše ratolesti do náležité čertovské atmosféry pohádkou a následným výtvarným programem se zkušenými lektory. Klasickou čertovskou pohádku můžete sledovat s vašimi dětmi, nebo si dopřávat chvíle relaxace v prostorech baru u kávy. Následný tvůrčí program má za cíl rozvíjet kreativitu vašich potomků v přímé návaznosti na shlédnutou pohádku.






Národní divadlo Brno
www.ndbrno.cz
Herci činohry národního divadla v Brně připravili pro děti Mikulášskou nadílku s kulturním a výtvarným programem. Pokud nepatříte k tyranským rodičům, kteří chápou svátek svatého Mikuláše, jako den, kdy své děti nechají vydusit při návštěvě Mikuláše a jeho hrozivé družiny, vezměte svá dítka do divadla, kde se mohou těšit z malování na téma pohádek, které jim budou čteny herci NDB. Po skončení programu předá Mikuláš dětem vámi donesenou nadílku a děti se tak vyhnou traumatům, které by jim byly způsobeny při návštěvě čerta u nich doma.











Staňte se součástí projektu Father Friendly – posílejte nám svoje tipy! Pište na vojtech.parizek@reflex.cz.