Záhadná žena z titulní strany

Záhadná žena z titulní strany

Záhadná žena z titulní strany

Milan Tesař měl možnost prohlédnout si „Kristiánův“ život jinak než ze sedačky v biografu. Vešel se do deseti beden. V jedné z nich byla i fotografie, na níž je ON zachycen s krásnou, leč redakci neznámou herečkou...

Nesmrtelný OLDŘICH NOVÝ letos 7. srpna oslavil sté desáté narozeniny. Milan Tesař dostal při té příležitosti možnost prohlédnout si Kristiánův život jinak než ze sedačky v biografu. Vešel se do deseti beden.
V jedné z nich byla i fotografie, na níž je ON zachycen s krásnou, leč redakci neznámou herečkou. Snímek můžete vidět na titulní straně posledního Reflexu. Pomozte nám identifikovat ženu z obálky!

Mezi redakčními tipy se objevily tři prvorepublikové hvězdy: Truda Grosslichtová, Eva Gerová a Anny Ondráková. Všechny byly krásné, všechny točily s Oldřichem Novým. Ale nevylučujeme, že na snímku může být i jiná žena.
Znáte-li herečku z titulní strany, napište nám svůj tip na adresu milan.tesar@reflex.cz, nejlépe s vysvětlením či podložením vaší domněnky.
Čtenáře, který nás nejdříve a nejpřesvědčivěji přivede na správnou stopu, čeká stylová odměna! Dostane od nás reprodukci fotografie z titulní strany!





Dosud neznámé dopisy a fotografie, na nichž je ON, jak se pod narychlo načmárané vzkazy kolegům v divadle podepisoval Oldřich Nový, najdete V REFLEXU č. 37/2009 (vychází 10. 9. 2009).



Scény a melodie naopak velmi známé...


KDYŽ DVA SE MILUJÍ a OČI TMAVOHNĚDÉ (Přítelkyně pana ministra, 1940)





JEN PRO TEN DNEŠNÍ DEN... (Kristian, 1939)




„ZAVŘETE OČI, NE, NEŘÍKEJTE NIC. ODCHÁZÍM..., ČEKÁM..., NA SHLEDANOU...“ (Kristian, 1939)