Svatba X: Zázrak lásky JXD & Alex III

Svatba X: Zázrak lásky JXD & Alex III

Svatba X: Zázrak lásky JXD & Alex III

Ostře sledovaný pár ve třetím díle našeho VIDEO seriálu vyrazil za kulturou – do galerie současného umění DOX v pražských Holešovicích. V doprovodném textu pak JXD poodhaluje něco ze své soukromé korespondence.

ZÁZRAK LÁSKY ALEX & JXD – REALITY SHOW REFLEXU




Ostře sledovaný pár ve třetím díle našeho seriálu vyrazil za kulturou – do galerie současného umění DOX v pražských Holešovicích (viz VIDEO).
V doprovodném textu pak JXD poodhaluje něco ze své soukromé internetové korespondence (níže).




Společně s vámi pravidelně sledujeme, jak starý a unavený volnomyšlenkář vstupuje do veskrze konzervativní instituce manželství s mladou a inteligentní ženou.
Jak ho to změní? Může se Alex a JXD tento kuriózní experiment podařit? Jsme u fáze předsvatebních příprav. Uvidíme, co bude dál …









Od:          jxd
Komu:     Reflex.cz
Předmět: Žárlivost





Děkuji všem čtenářům, kteří nám s Alex popřáli. Nebyly to však jediné ohlasy. Jedna z bývalých mi zavolala, že jsem obálkou Reflexu učinil něco podobného, jako bych se obnažoval v parku.




Jiná bývalá milenka – rozešel jsem se s ní nejprve, když se zeptala, zda si ji vezmu, a pak definitivně asi před rokem poté, co mi poslala SMS, zda by si ke mně nemohla přijet pro nějakou marihuanu. Pak, skoro po roce, Reflex začal přinášet naši „reality show“ a najednou začaly chodit maily a vzkazy přes Skype tak libé, že mi nezbývá než se o ně s Vámi podělit:
(Filomena se pochopitelně jmenuje jinak.)





Od:            Filomena
Komu:      jxd
Předmět: Svatbička jak víno! :)




Ahoj, jak se máš? Doslechla jsem se, že v jednom článku píšeš, že se prý budeš na podzim ženit. (Já už Reflex nečtu, po odchodu Bílka se podle mě zbulvarizoval a zradikalizoval doprava, což mě mrzí.) No ale k té tvé svatbě, to se jedná o recesi? Nebo opravdu můžeme očekávat svatbu Jiřího Káry č. 2? Pokud to není vtip, chtěla jsem se zeptat, jestli bych se mohla přijít podívat a popřát novomanželům. Děkuji za odpověď a přeju tobě i tvé snoubence mnoho štěstí a lásky do budoucna. Filomena :)





Od:            Filomena
Komu:      jxd
Předmět: suicidum




obálka Reflexu? A DO PRDELE! Velebnosti a já jdu blejt:)





Od:            Filomena
Komu:      jxd
Předmět: zduř




Nazdar ženichu, tak poctivě sleduju tvojí reality show a je to bomba. Ta holčina je sice trochu jednodušší venkovanka, ale celkem kost! Chtěla jsem se s ní kamarádit a dala jsem si jí do přátel na facebooku, ale nepřijala mě... což mě dost mrzí, chtěla jsem udělat průzkum, jestli by se zlatá mládež (já) mohla kámošit s někym, kdo pere prádlo na valše... fakt cool. Ale hrozně se mi líbilo v tom vašem romantik medailonku, jak popisovala, jak si jí sbalil... žes jí ožral a pak si to už nepamatuje... koukám, že máš jen jeden způsob balení:)))).




No co ti mám povídat, prostě jsme si se ségrou na tý Vaší reality show dost ulítly a hltáme každej další díl. Samozřejmě bysme tě rády přišly navštívit a pokecat, jenže to ty nikdy nedopustíš... jelikož by mohla tvoje hospodyňka nasáknout naším snobismem, sarkasmem a nekonformností a přestala by leštit skleničky od babičky, buhehehehe. A přitom mám u tebe pořád ten dárek, teda jestli si ho náhodou nedal té děvečce.:)))




Jinak já se budu pravděpodobně vdávat za mýho nygu někdy kolem Vánoc a na rozdíl od tebe tě na svatbu zvu, bude asi trochu v jiném stylu, značkový šaty, snobish žrádlo, samý VIP apod.:), ale jste zvaný i s manželkou samozřejmě (pokud bude mít splněny všechny domácí práce, samozřejmě). Jinak jsem se dovtípila, že bydlíš v bytě po mámě, tak to máte dost místa, to je dobrý. Já dostala od našich další byt... no to víš, rádi mě rozmazlujou, ještě dostanu k narozkám autíčko od přítele, hehe. Jinak vzpomínáme se ségrou, jak u tebe byla vždycky sranda, že bysme fakt zašly, ale to asi nevyjde, což? Jo a ještě jedna věc, moje služka, co mi uklízí, už to nedělá, tak kdyby budoucí manželka měla zájem, mohli bychom se domluvit, určitě je v tom dobrá a pečlivá, to tyhle mateřské typy jsou. přeju krásné manželství a hodně moc lásky. Filomena





KONVERZACE SKYPE:




[12:34:23] Filomena píše: ha... tak co budeš mít na obřad? lakýrky nebo martensky? já hlasovala pro martensky samozřejmě...


[13:10:19] Filomena píše: zkoukla jsem na video 2. díl, fakt mě to bere. Alex je žena uplně v achetypálním slova smyslu... tzv. venkovská nestyda, cool...


[13:10:51] jxd píše: Filomeno, neobtěžuj už, já si tě opravdu nevezmu.


[09:26:44] Filomena píše: to jsem čekala tuto hlášku. nemůžeš se divit, když si takhle odkrýváš své soukromí, že ses stal pseudo-celebritou a každej to může komentovat dle chuti...


[09:27:43] Filomena píše: seš nudnej, vyhodim tě ze skypu... protože si mě nechceš vzít








Doslovné přepisy – redakční korekturou prošla pouze interpunkce





JXD




26. 8. 2009





P. S.  Ještě bych Vás, vážení čtenáři, rád upozornil na rozhovor s Alex, jenž aktuálně vyšel na serveru ONA DNES.








Sledujte dál rubrikuSVATBA X




Další VIDEO BE.X ze série SVATBA X zde
bude mít premiéru ve středu 3. 9. 2009