Father Friendly

Father Friendly

Father Friendly

Nejeden táta si dokáže představit strhující den otce a dítěte. Jenže zároveň tuší, že jsou to vlastně dny dva, které nemají nic společného. Ale mohly by mít. Hledejte místa, kde si užijí oba, táta i dítě.

VÁŽENÍ ČTENÁŘI,
možná nevíte, že každou třetí neděli v červnu (letos 21. 6.) se po celém světě slaví Den otců. A protože ani naší redakci se nevyhýbá populační exploze, roste i u nás počet otců, kteří si přejí trávit příjemné chvíle se svými potomky a zároveň se u toho nenudit.


Nebo jinými slovy – sbírat doma kladné body, a navíc se u toho pobavit. Jsme přesvědčeni, že otců s podobným přáním je i mezi vámi mnoho a známých míst, kde lze takové předsevzetí naplnit, zase relativně málo.


Přicházíme proto s projektem Father Friendly. Chceme jeho prostřednictvím hledat místa, kde si i bez dohledu partnerky užijete vy i vaši synové a dcery.
Průvodce Father Friendly, který naleznete přibalený k Reflexu č. 25 (vychází 18. 6.) přináší prvních padesát tipů našich kolegů a přátel.


Všechna vybraná místa najdete od 25. června také zde, na stránkách Reflex.cz. Můžete naše tipy hodnotit a diskutovat o nich a hlavně přispívat nápady na místa další. Nepochybujeme, že po celé České republice se jich nachází spousty, jen o nich nevíme.
Pokud se každou chvíli zoufale pídíte po restauraci, penziónu, hotelu, sportovišti, zoologické zahradě či aquaparku, které by byly „friendly“ nejen pro vaše děti, ale i pro vás, teď už víte, kam se obrátit. Vybraným podnikům udílíme certifikát Reflexu – samolepku Father Friendly.


Staňte se součástí projektu Father Friendly a vytvářejte společně s námi přehled míst, kde si to užívají tátové i děti. Pošlete nám svoje tipy. Pište na vojtech.parizek@reflex.cz.


Chceme, aby Father Friendly míst bylo co nejvíc.