Kdo vás baví? (Výstavka výrobků politické tvořivosti)

Kdo vás baví? (Výstavka výrobků politické tvořivosti)

Kdo vás baví? (Výstavka výrobků politické tvořivosti)

Prý že „Kdo si hraje, nezlobí“ a „Kdo tvoří, neboří“. Platí to i pro „hravé“ tvůrce a strůjce politických kampaní a antikampaní?


Trapné, útočné, urážející, sem tam vtipné, jindy vtipné nechtěně, či prostě jen hloupé... Takové někdy bývají prostředky, jimiž na nás, své potenciální voliče, útočí „naši“ politici. Vždycky před volbami, což je, zdá se mi, téměř pořád.
Vyhledali jsme pro vás v archívech i aktuální nabídce pár „povedených“ kousků. Evergreen upřímný Standa. Klidná síla, co nás moc v klidu nenechala. S kosmonautem ke hvězdám; rozumí se zřejmě rudým. Kostlivec ve skříni „trendy“ rockera Kocába. A pak ta kampaň pro turisty. Jen vědět, která šipka vede do nebe a která do pekla.
Rádi naši výstavku doplníme o vaše oblíbence. Posílejte na mail krbcova@reflex.cz!













































K tématu: VŮNĚ PŘEDVOLEBNÍHO GULÁŠE

Falešné a prázdné předvolební billboardy
Miroslav Cvrček: FALEŠNÉ A PRÁZDNÉ PŘEDVOLEBNÍ BILLBOARDY (Reflex online, 26. 5. 2009)
Strany spoléhají na hloupost voličů. ČSSD nesmyslně viní ze světové krize Jana Zahradila. ODS, která kvůli Lisabonu neustále strašila Moskvou, zase tvrdí, že má řešení místo strašení…
Tomáš Tesař: Fotoreportáž HOLČIČKO, CHCEŠ ODZNÁČEK? (Reflex online, 26. 5. 2009)
Politici ODS bloumali poněkud opuštěni severem Čech. Snad hledali, kde leží městečko Řešení. Cestou trousili mezi domorodce balónky a lízátka.
Tomáš Tesař: Fotoreportáž PÁN S DEŠTNÍKEM ZASAHUJE (Reflex online, 26. 5. 2009)
Hrdinou mítinku ČSSD se vedle Jiřího Paroubka stal udatný důchodce, jenž zneškodnil odporného diverzanta. Dobrá práce s deštníkem, chlape!
Tak kdo vás baví? TENTOKRÁT VÝSTAVKA LIDOVÉ TVOŘIVOSTI (Reflex online, 29. 5. 2009)
Zřejmě se nechcete nechat zahanbit kreativitou politiků a v reakci na Výstavku výrobků politické tvořivosti nám posíláte své příspěvky. Máte jiné oblíbence? Žádné straně (v mezích zákona) není vstup zakázán!