Akty X – Hledáme nové Drtikoly

Akty X – Hledáme nové Drtikoly

Akty X – Hledáme nové Drtikoly

Fotografická soutěž týdeníku Reflex! Umělcem se člověk nestává tím, že vystuduje akademii. (Ale může.) Umění je dnes skutečně demokratickou záležitostí a výsledky tvůrčí práce nejsou k vidění pouze v galeriích...

Fotografická soutěž týdeníku Reflex!
Umělcem se člověk nestává tím, že vystuduje akademii. (Ale může.) Umění je dnes skutečně demokratickou záležitostí a výsledky tvůrčí práce nejsou k vidění pouze v galeriích. Lidé často tvoří jen proto, že je to naplňuje.
Reflex nabízí prostor všem autorům uměleckého fotografického aktu, kterým se podařilo vytvořit působivé dílo. Fotografie budou zveřejněny na našich webových stránkách (konkrétně na adrese www.aktyx.reflex.cz) a ty nejlepší otištěny v Reflexu.
Autor vítězné série či snímku, na němž se shodne porota v čele s Janem Šibíkem, získá fotoaparát v hodnotě 50 000 Kč.
Fotografie můžete vkládat prostřednictvím webových stránek www.aktyx.reflex.cz, případně posílat na adresu klara.barnova@reflex.cz či na adresu redakce (Reflex, Akty X, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7) do 15. června 2009.
Veškeré informace a průběžně doplňovanou galerii již přihlášených snímků najdete na adrese www.aktyx.reflex.cz.




V Reflexu č. 20 (vychází 14. 5. 2009) vám pro inspiraci přinášíme rozhovor s nekorunovaným králem aktu TONEM STANEM. Najdete tu také řadu jeho fotografií včetně dosud nepublikovaných snímků z cyklu Pozitivně negativních portrétů, z nichž během tohoto roku vyjde v Nizozemsku exkluzívní kniha. Rozsáhlý projekt vzniká pomocí fotoaparátu z devatenáctého století, který používal legendární Josef Sudek.