Ringier Awards - Cena čtenářů Reflexu

Ringier Awards - Cena čtenářů Reflexu

Ringier Awards - Cena čtenářů Reflexu

Vydavatelství Ringier ČR, pod něž patří i týdeník Reflex, slaví v letošním roce 175. výročí. V rámci takto významného jubilea se společnost rozhodla obnovit tradiční fotografickou a novinářskou soutěž Ringier Awards.


Fotografická část soutěže, rozdělená do tří kategorií (reportážní série, exkluzivní fotografie, portrét), je navíc rozšířena o mimořádnou Cenu čtenářů Reflexu. Z každé kategorie tak vzejde jeden speciální „RX vítěz“, o němž rozhodnete vy - čtenáři.
V odkazech na jednotlivé soutěžní kategorie najdete přihlášené snímky (nebo série snímků) od autorů periodik vydávaných vydavatelstvím Ringier ČR. V anketě pod přehledem můžete dát hlas svému favoritovi; hlasování bude ukončeno 31. 3. 2008 v 10.00. Pro zachování objektivity jsou všechny fotografie vystaveny anonymně. Při jejich hodnocení se tak namísto zvučného jména můžete řídit kvalitou, exkluzivitou či jakýmkoliv jiným, osobním kritériem. Autoři fotografií, kteří obdrží v dané kategorii nejvíce vašich hlasů, získají při vyhlášení Ringier Awards 4. dubna 2008 speciální Cenu čtenářů Reflexu.
Věříme, že si z přihlášených fotografií vyberete, a děkujeme za vaše hlasy!




REPORTÁŽNÍ FOTOGRAFIE



PORTRÉT


EXKLUZIVNÍ FOTOGRAFIE