SOUTĚŽ - Největší Ježíškův úlet

SOUTĚŽ - Největší Ježíškův úlet

SOUTĚŽ - Největší Ježíškův úlet

Rozlišujete dárky na měkké („Ponožky! Ty jsem si tak přál.“) a tvrdé („Vážně se ti hodí ta pánvička, miláčku?“)? Na levné a drahé? Praktické a pro radost? Pletené papuče možná spadají do kategorie užitečné, ovšem jen pokud je dostane vaše osmdesátiletá babička. Překližkový stojánek na noviny vlastnoručně vyrobený strýcem-kutilem těžko vyvolá alespoň předstírané nadšení a taková voňavka Być może, šlágr socialistických vánoc, dneska nevoní už asi nikomu.


Připadají vám některé dárky jako z jiné planety? Sem s nimi! Pošlete nám jejich fotku. Vítáme všechny NEJvtipnější, NEJpraštěnější, NEJzbytečnější, NEJbizarnější, NEJbláznivější, NEJnemožnější vánoční dárky. Hledáme prostě ten NEJVĚTŠÍ JEŽÍŠKŮV ÚLET.

Foto
Dostali jste ho? Darovali? Viděli za výlohou, v krámě nebo u kamarádů? Máte nějaký "dobrý" nápad? Neváhejte, foťte, posílejte, bavte se a hlasujte… Svými hlasy rozhodnete o vítězi - dárku dárků, úletu všech úletů.
Pro autora vítězného tipu máme připraven dárek tvrdý, objemný a zaručeně mimozemský – knihu komiksů ZELENÝ RAOUL - Deset let České republiky očima ufona.




Zde najdete FOTOGALERII A HLASOVÁNÍ




Své tipy, prosím, posílejte na adresu krbcova@reflex.cz nejpozději do 10. ledna 2008.
Fotografii či fotografie doplňte krátkým a výstižným komentářem – co, kdo, komu apod. Redakce si vyhrazuje právo komentář upravit nebo zkrátit a při více fotografiích možnost výběru.
Počet tipů jednoho autora není omezen.
Fotky včetně komentářů budou zveřejněny anonymně, na jejich zveřejnění však není právní nárok.
Vaše tipy budeme průběžně vkládat na naše webové stránky (prosíme jen o malé strpení přes vánoční svátky). Hlasování bude zahájeno až po zveřejnění všech tipů, tedy 11. ledna 2008. Své hlasy můžete udělovat do 17. ledna 2008.
Autora vítězného úletu, jenž vzejde ze čtenářského hlasování, budeme kontaktovat na jeho mailové adrese.
Redakce si vyhrazuje právo využít zaslané fotografie včetně komentářů na webových stránkách www.reflex.cz a v tištěném Reflexu.



MALÁ OCHUTNÁVKA VÁNOČNÍCH HITŮ Z INTERNETU:

PŘEJETÉ PLYŠOVÉ ZVÍŘÁTKO
Ideální dáreček pro vaše útlocitné děťátko. V praktickém plastovém pytli na mrtvolky. Obsahuje identifikační kartičku s důvodem úmrtí. Zip na bříšku umožňuje snadné vyhřeznutí plyšových vnitřností. Navíc na hřbetě vzorek gumy smrtící pneumatiky.

KRÁSNÝ POHŘEBNÍ VŮZ S RAKVIČKOU
Dřevěný pohřebáček obsahuje rakvičku a jednoho človíčka v černém. Milý dárek nejen pro děti, jistě potěší i vašeho dědečka v "eldéence"!