Najdi 12 rozdílů

Najdi 12 rozdílů

Najdi 12 rozdílů

V Reflexu číslo 34 vyšla MMS z letošního festivalu Pohoda, u níž byl jako autor uveden michal nanoru. Možná si někteří z vás všimli, jak radikálně se v ní tento publicista rozešel se svým dosavadním hudebním vkusem, jak razantně odhodil svůj styl psaní, způsob uvažování, jídelníček a zřejmě i svoji přítelkyni...

V Reflexu číslo 34 vyšla MMS z letošního festivalu Pohoda, u níž byl jako autor uveden michal nanoru. Možná si někteří z vás všimli, jak radikálně se v ní tento publicista rozešel se svým dosavadním hudebním vkusem, jak razantně odhodil svůj styl psaní, způsob uvažování, jídelníček a zřejmě i svoji přítelkyni... Ve skutečnosti byla pod jeho jménem omylem otištěna MMS od někoho jiného. Snad svoji chybu alespoň trochu napravíme, když jeho MMS uveřejníme zde.
Já sice nejsem strůjcem tohoto omylu, ale jelikož to byla moje e-mailová schránka, kam nanorův příspěvek jednoho rána dorazil, cítím v sobě určitý závazek zjednat nápravu. Navíc se v této fotosérii objevuji, jménem i obrazem, takže bych to vnímal jako újmu svému zbytnělému egu, kdyby neměla být zveřejněna. A proto, odtud dál má slovo i foto michal nanoru.