Hlasujte pro Reflex.cz!

Hlasujte pro Reflex.cz!

Hlasujte pro Reflex.cz!

Začíná druhý ročník ankety Křišťálová Lupa 2007, která oceňuje nejoblíbenější projekty českého Internetu. Do neděle 9. září mohou uživatelé nominovat své favority ve čtrnácti samostatných kategoriích.

Nestihli jste si koupit Reflex u stánku? Nevadí - na www.reflex.cz si můžete přečíst články svého oblíbeného autora, podívat se na svět úhlem pohledu zeleného mimozemšťana nebo si třeba zamudrovat s Hanou a Hanou.
V sekci Reflex online navíc můžete diskutovat, polemizovat, souhlasit nebo se rozčilovat nad názory kmenových autorů Reflexu a ostatních čtenářů.
Naším cílem je přinášet vám zajímavé čtení, zábavu, informace i komentáře. Nechceme se nechat zahanbit konkurencí a vyrážíme proto do boje o Křišťálovou lupu 2007. Druhý ročník ankety o cenu českého Internetu právě začíná. Volbu nejoblíbenějších projektů a osobností zapletených v české síti mají ve svých myších sami uživatelé.
Reflex.cz se samozřejmě nechce ostatními nechat strčit do kapsy (naopak sami bychom do ní rádi zasunuli kousek nějakého toho křišťálu), a proto se uchází o vaši přízeň v kategorii specializované zpravodajství.
Takže pokud vás bavíme a čtete nás rádi, hlasujte pro Reflex.cz!