Pravidla soutěže „Léto v Burgundsku“

Časopis Reflex ve spolupráci s Maison de Bourgogne, zastoupením Burgundska v Praze, vyhlašují sedmý ročník oblíbené soutěže „Léto v Burgundsku“. Podrobná pravdila najdete uvnitř článku.

Časopis Reflex ve spolupráci s Maison de Bourgogne, zastoupením Burgundska v Praze, vyhlašují sedmý ročník oblíbené soutěže „Léto v Burgundsku“.

Pro účast v soutěži je nutné odpověďet na soutěžní otázky uveřejněné v časopise Reflex č. 25 a zaslat odpovědní lístek či kopii odpovědního lístku na adresu Reflexu: Ringier ČR a.s., Reflex, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7

Na obálce uvádějte heslo „Léto v Burgundsku“.

Vyplněné odpovědní lístky, popřípadě kopie odpovědních lístků zasílejte nejpozději do 15. 7. 2005 (rozhoduje datum poštovního razítka)

Výherce soutěže bude určen dle počtu správných odpovědí, přičemž v případě jejich rovnosti bude rozhodovat los.

Ceny:
1. místo: pobyt pro dvě osoby v Burgundsku (čtyři noci, letenky od Air France). Výherci si hradí letištní poplatky a jízdenku na vlak Paříž-Burgundsko (nebo Lyon-Burgundsko)
2. místo: Půlroční předplatné časopisu Reflex
3.-7. místo: Kniha kompletního komiksu Zelený Raoul a dvě láhve burgundského víno
8. místo: dvě láhve burgundského vína
Na další účastníky čekají větrovky, mikiny, čepice a několik desítek knih o historii Burgundska:
2x kšiltovka Region Bourgogne
2x větrovka Region Bourgogne
2x polo Region Bourgogne
2x mikina Region Bourgogne
2x deštník Region Bourgogne
30x kniha "La Bourgogne - quelle région" (fj) (komiks o historii
Burgundska)
50x brožura Burgundsko - toulky a památky (cj)
50x brožura Burgunsko - kraj radosti a umění žít (cj))

Jména výherců jednotlivých cen budou uveřejněny v týdeníku Reflex v č. 30 (vychází 28.7. 2005). Organizátor soutěže zašle výhercům ceny spolu s oznámením o výhře doporučenou poštou. Hlavní výhry, pokud nebudou zaslány poštou, budou předány osobně.

Pokud výherce nepřevezme výhru do tří měsíců od prvního zaslání výherci, propadá cena ve prospěch organizátora (dle data na podacím lístku).

Organizátorem vědomostní soutěže Léto v Burgundsku jsou společnosti RINGIER ČR a.s. a Maison de Bourgogne. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky i členských států EU. V případě hlavní výhry osobou mladší 18ti let je doprovod dospělé osoby povinný. Organizátoři neodpovídají za nedoručení odpovědních kupónů nebo jejich kopií do redakce časopisu Reflex. Účastí v soutěži dávají soutěžící, pro případ výhry některé z cen, souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopise Reflex , dále také souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu trvání soutěže, k zajištění účasti soutěžícího v soutěži. V případě potřeby si organizátoři vyhrazují právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a.s a Maison de Bourgogne a jejich rodinní příslušníci.