Hana a Hana - exkluzivní záběry Hany bez šatů!

Pro velký zájem čtenářů jsme se rozhodli exkluzivní záběry Hany bez šatů publikovat na našich webových stránkách. Komiks najdete také v tištěném Reflexu č. 39.

Vidíte dobře! Reflex nabízí exkluzívní záběry Hany bez šatů. Reaguje tak na světový trend, kterým je svlékání animovaných krásek. Ale zatímco jistý americký měsíčník nabídne záběry odhalené virtuální dívky Rayne až v říjnovém čísle, my přinášíme záběry Hany (té s modrými vlasy) už nyní. Ano, opět jsme dali konkurenci na frak, tentokrát ve světovém měřítku. Dopředu ovšem jasně říkáme: výše kontraktu podepsaného vydavatelstvím a Hanou (tou s modrými vlasy) nebude zveřejněna. Obě strany se dohodly, že nebudou komentovat ani částky, které se v minulých dnech objevily v bulvárním tisku. „Byla to dobrá nabídka, a proto jsme ji přijali. Nebylo to jednoduché, ale vzali jsme v úvahu i to, že ty peníze zajistí naší dceři kvalitní vzdělání, pravděpodobně i v zahraničí,“ stojí v tiskovém prohlášení, které vydala rodina Hany (té s modrými vlasy). Fotografování proběhlo v exteriérech v zahraničí. „S Hanou se pracovalo výborně. Jen škoda, že jsme nemohli fotit obě Hany. Mělo by to mnohem větší náboj. Ale i takhle jsme s výsledkem mimořádně spokojeni,“ komentoval společnou práci šéf produkčního týmu. K účasti Hany (té s většími prsy) se bohužel nepodařilo přesvědčit její rodiče. „Nebudu to komentovat. Snad jen tak, že jestli se holka bude někde producírovat nahá, tak ji přerazím,“ řekl přítel matky Hany (té s většími prsy). Společné angažmá obou dívek v seriálu Hana a Hana bude od příštího čísla samozřejmě pokračovat beze změny. Přejeme hezké chvilky s Hanou (tou s modrými vlasy)!
cermak@extra.cz
http://www.hanahana.cz


Foto


Ty jo! Musím říct, že když jsem šla s Bobem poprvé na plac, tak jsem se dost styděla. Bob je fotograf. Taky hezkej kluk, ale to sem nepatří. On mi řekl: „Musíš se chovat úplně přirozeně. Zapomeň na to, že tu jsem já a že držím v ruce foťák. Nech mluvit svoje tělo.“ Tohle fakt Bob říkal! Byl normálně perfektní. Myslím, že jen díky němu se ty fotky nakonec tak povedly.

Foto


Byla jsem docela vzrušená, když jsem stála v paprscích zapadajícího slunce a široko daleko nebyl nikdo kromě Boba s foťákem. Dokonce i ta holka, co měla na starost make-up a pudrovala mi každou chvíli prsa, někam odběhla. Byla to fakt magická chvilka. Oranžové nebe, Bob ve vytahaném tričku a džínách. Ale pak sluníčko zapadlo a bylo to pryč.

Foto


Škoda že na těch fotkách nevidíte Boba. Dokonce mě na malou chvíli napadlo, že bysme s Bobem mohli chodit. Teda to by musel přestat dělat tuhle práci, protože bych na něj hrozně žárlila. Ne že bych chtěla pustit k vodě Majka. To je ten kluk, co s ním chodím. Znáte ho přece. Ale Bob byl vážně sexy.by mi to nějak vyloženě šlo. Ale je fakt, že jsem se přestala stydět a ke konci jsem to docela užívala. Čímž nechci říct, že se teď budu živit jako modelka. Ty jo, ale vážně ráda, že jsem si to zkusila!


Foto


Bob mi úplně nakonec řekl: „Hele, počítej s tím, že teď budeš dostávat další nabídky. Protože na tuhle práci máš vážně talent.“ Dost mě to překvapilo. Nemyslím si, že by mi to nějak vyloženě šlo. Ale je fakt, že se teď budu živit jako modelka. Ty jo, ale jsem vážně ráda, že jsem to zkusila.