Staňte se členem našeho klubu

Když si předplatíte Reflex, budete jej dostávat nejen o pět korun levněji do schránky, ale stanete se navíc automaticky držitelem naší klubové karty. Tato karta Vám umožní nakupovat se slevou v síti 2200 obhcodů, označených logem CARTE, po celé České republice. Do programu CARTE se zapojily velké obchodní řetězce i docela malé provozovny, jež najdete ve svém sousedství ve 177 městech.

Foto
Když si předplatíte Reflex, budete jej dostávat nejen o pět korun levněji do schránky, ale stanete se navíc automaticky držitelem naší klubové karty. Tato karta Vám umožní nakupovat se slevou v síti 2200 obhcodů, označených logem CARTE, po celé České republice. Do programu CARTE se zapojily velké obchodní řetězce i docela malé provozovny, jež najdete ve svém sousedství ve 177 městech. S naší kartou v ruce ušetříte od 5 do 20% z ceny 70 druhů zboží a služeb. Když dodržíte pravidlo, že nahlásíte platbu kartou CARTE předem, dostaneteslevu například při koupi oblečení, sportovního vybavení, kosmetiky, šperků, nábytku, elektroniky, mobilů, počítačů i zájezdů.
Veškeré podrobnosti se dozvíte z katalogu firem, který obdržíte spolu s kartou v balíčku do tří týdnů, jakmile obdržíme vaši platbu za předplatné časopisu Reflex. Karta platí po dobu, na kterou si náš časopis předplatíte (nejkratší lhůta je půl roku). Výhody se vztahují na dosavadní předplatitele, kteří si předplatné prodlouží. Prostudujete-li si příklady níže uvedené příklady, zjisíte, že peníze za Reflex se Vám velmi rychle vrátí a že ještě vyděláte.
Takovou šanci naši čtenáři ještě neměli.

Informace o slevách najdete na www.carte.cz
Informace o klubu získáte na telefonním čísle 225097926, každý všení den 8.00 - 15.00
Foto
Foto
Foto