Zelený Raoul na Hrad

OTEVŘENÝ DOPIS PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY: Vážené poslankyně, vážení poslanci, točíte se v kruhu a dobře to víte. Pobaveně sledujeme Vaše marné pokusy nahradit nenahraditelného muže na českém demokratickém trůnu pouhými lidskými bytostmi, jmenovitě Klausem, Zemanem a Sokolem, kteří – považte – tak jako my všichni docela sprostě polykají, tráví, krkají...

Foto
Vážené poslankyně, vážení poslanci,
točíte se v kruhu a dobře to víte. Pobaveně sledujeme Vaše marné pokusy nahradit nenahraditelného muže na českém demokratickém trůnu pouhými lidskými bytostmi, jmenovitě Klausem, Zemanem a Sokolem, kteří – považte – tak jako my všichni docela sprostě polykají, tráví, krkají, vyměšují, nakupují, provokují a rozčilují. Prostě jsou to docela obyčejní hovniválové, kteří dál budou válet tu svou kuličkou a je jedno, jestli v podhradí, anebo na Hradě. Nikdy nepřekročí stín svůj, natož stín havlovský, tak mimořádný, tatíčkovský, disidentský, neohrožený, ideální, ba nebojíme se to vyslovit – až nadpozemský. A tu máš, čerte, kropáč: kdo jiný může převzít štafetu po nadpozemšťanu Vaškovi nežli zase mimozemšťan?
My víme o někom, kdo sleduje tuto republiku týden co týden celá léta, co se nikdy nebál pojmenovat věci pravými jmény (např. že Zeman je opilec a Klaus narcista) a kdo má nejhezčí zmijovku v republice. Proto i pro tisíc dalších důvodů navrhujeme za prezidenta České republiky Zeleného Raoula, vystupujícího ve státech Evropské unie jako Green Raoul.
S úctou k demokracii a přáním zelené ruky nad urnou 99 reflexáků.



Otázka do diskuse:
Souhlasíte s tím, aby Zelený Raoul zastával funkci prezidenta České republiky?