Velká kniha komiksů 3

Na knižním trhu se právě objevil již třetí díl Velké knihy komiksů, jenž i tentokrát zahrnuje vybrané komiksové seriály, které už několik desítek let vycházejí na stránkách časopisu ABC. Příběhy vás zavedou mezi odvážné letce a námořníky, podíváte se na bojiště druhé světové války a pod hladinu oceánů, poznáte tajuplnou atmosféru renesanční Prahy i podivuhodnou historii střelných zbraní ...

Na knižním trhu se právě objevil již třetí díl Velké knihy komiksů, jenž i tentokrát zahrnuje vybrané komiksové seriály, které už několik desítek let vycházejí na stránkách časopisu ABC.

Foto
Příběhy vás zavedou mezi odvážné letce a námořníky, podíváte se na bojiště druhé světové války a pod hladinu oceánů, poznáte tajuplnou atmosféru renesanční Prahy i podivuhodnou historii střelných zbraní. Mimo jiné na vás čekají Příběhy psané střelným prachem, Operace Jericho, Slavné vraky, Golem, Nebe v plamenech nebo Kruanova cesta, Kruan a bohyně nebo Divoký Dick.
Jedná se již o třetí publikaci z řady, kterou vydává Jiří Buchal - nakladatelství BB Art ve spolupráci se společností Ringier ČR a.s.

Autogramiáda autorů a slavnostní křest Velké knihy komiksů 3 se uskuteční 12. listopadu 2002 v knihkupectví Krakatit (Jungmannova 14, Praha 1). Autogramiáda začne v 16:30 a slavnostní křest proběhne v 18:00.

Bližší informace na tel. 225 097 217 nebo na emailové adrese kudrnova@ringier.cz.
Chcete-li si knihu objednat za sníženou cenu 490 Kč, volejte tel.: 225 097 926, nebo faxujte: 225 097 103, e-mail: Klinerova@ringier.cz nebo predplatne@ringier.cz


Velkou kniha komiksů 3, vydalo nakladatelství Jiří Buchal - BB art ve spolupráci se společností RINGIER ČR a.s., vydavatelem ABC, časopisu XXI. století, v roce 2002.
Pevná vazba, 340 stran, cena na knižním trhu 590 Kč

Již vyšlo: Velká kniha komiksů 1 a Velká kniha komiksů 2.
FotoFoto