Blondýny všech zemí, spojte se

Blondýny všech zemí, spojte se

Blondýny všech zemí, spojte se

Jen co se Česká republika vzpamatovala z mezinárodní ostudy kvůli politicky nekorektním výlevům Jiřího Čunka, Spojené národy pro nás mají další výtku v oblasti lidských práv. Dle mezinárodní zprávy o lidských právech se naše země opakovaně dopouští přestupků ve svém vztahu k jiné menšině: blondýnám.


Na černé listině popisující přestupky na blondýnách se objevilo hned několik jmen z vysoké české politiky. Dotyční budou údajně stíháni za nekalou soutěž a zneužívání genetického hendikepu blondýn, který zmutoval v akutní závislost na mocných mužích. Příslušní pánové budou muset soudu vysvětlit, jakým způsobem své blondýny získali a jak si je hodlají udržet. Spekulace o úplatkářství se zatím nepotvrdily.
Vládní mluvčí Josef Kachna aféru nekomentoval, ale poctivě poslal obě oficiální vyjádření, kterými reaguje na každou otázku novinářů již několik let: „Všude ve světě je toto úplně normální,“ a „Je to nepochybně kampaň na objednávku.“ Ve vládních kuloárech se špitá o tom, že za aférou stojí Mezinárodní organizace pro záchranu plavovlasých a její emancipovaná ředitelka Emanuela Frigidson, která se dlouhodobě věnuje studiu blondýn v satelitních ghettech Evropy.
„V České republice se jednoznačně rozmáhá obchod se světlým masem. Na politické scéně se dá mluvit o úplné blondemii,“ řekla Frigidson a vyzvala svobodné blondýny na celém světě, aby za dotyčné dámy v zajetí držely minutu smutku.
Blondýny jsou ohrožené druhy samic, které se přirozeně vyskytují ve vyšších zeměpisných šířkách. V odbarvené formě se objevují po celém světě a často jsou pro netrénované oko od přirozených blondýn k nerozeznání. Všechny druhy blondýn se podle výzkumu renomované společnosti Machismus International vyznačují nízkou inteligencí a zvýšenou vymazleností. Protože se dají snadno ochočit, jsou s velkou úspěšností používány k páření s neatraktivními samci. Oblíbené jsou hlavně jako mláďata, a to při honech politiků staršího věku a začínající obezitě.
Autorka je spolupracovnicí redakce a blondýna. Pro Reflex online připravuje pohledy ZVENKU.