Jukebox Honzy Dědka

Ačkoliv ve svých klipech ukazuje ze svého krásného těla dost, představit se zvědavému světu v rouše Evině australská popová princezna Kylie Minogue odmítla. A to nabídka od prestižního pánského časopisu Playboy činila 1.2 milionu liber!

Ačkoliv ve svých klipech ukazuje ze svého krásného těla dost, představit se zvědavému světu v rouše Evině australská popová princezna Kylie Minogue odmítla. A to nabídka od prestižního pánského časopisu Playboy činila 1.2 milionu liber! Sama uvedla, že to není nic pro ni, zároveň však připustila, že pravděpodobně přijme honorář ve výši jednoho milionu liber za vystoupení na soukromé narozeninové party syna brunejského sultána; což, jak doufá, bude nervy drásající vystoupení. Všem, jejichž otcové nejsou sultáni, tak nezbývá, než se spokojit se soutěží o nejodvážnější snímek této zpěvačky, kterou vypsala vydavatelská gramofirma a která v současné době probíhá na oficiálních stránkách Kylie Minogue. Zatím je zde k vidění 16 snímků!



Alkohol vždy patřil ke kapele Rolling Stones stejně neodmyslitelně, jako rhythm&blues - i když se říká, že Keith Richards má již několik let ve své lahvi Jacka Danielse místo whisky z Kentucky pravý čaj s citronem. Také Ronnie Wood, druhý kytarista této legendární kapely, nyní dostal strach, že by se po všech těch letech strávených v závislosti na alkoholu mohl také upít k smrti. Přestat pít se sice pokusil již před dvěma lety, ale když nedávno opět neodolal a za večer sám zdolal litrovku whisky, rozhodl se zapsat za dva tisíce liber týdně do protialkoholické léčebny Meadow v Arizoně. Nebude to jeho první návštěva takto specializované kliniky. Již v roce 2000 strávil několik měsíců na klinice The Priory. Bezvýsledně. Tentokrát to podle svých vlastních slov myslí vážně a motivací mu má být dokončení práce na jeho novém sólovém albu, stejně jako příprava na letošní turné s Rolling Stones u příležitosti čtyřicátého výročí jejich vzniku.


Eminem a jeho vydavatelská firma čelí další soudní žalobě, tentokrát od sedmašedesátiletého francouzského skladatele Jacquese Loussiera, který dosud po celém světe prodal přes šest milionů desek svých specifických směsí klasické hudby a jazzu. Podle jeho tvrzení kontroverzní rapper porušil autorská práva, když bez svolení použil ve své skladbě Kill You na slavné desce The Marshall Mathers motiv z jeho kompozice Pulsion. Připočtou-li se další čtyři žaloby, kterými se v současné době musí zabývat Eminemovi právníci, je tenhle zpěvák "úspěšnější" než Vladimír Železný.