Našlehnutý kapr

aneb blableblubla o výkladu zákona. Internetová adresa http://kyberia.sk/flashes/zajoch.swf není samozřejmě ničím novým, ale teprve od prvního července (jak si diskutéři nad mým minulým článkem často neuvědomují) může být trestným činem. Všichni, kdo vykládají o tom, že CENZURA NEBUDE, zapomínají, že zákony vykládají a aplikují soudy. Takže ...

aneb blableblubla o výkladu zákona. Internetová adresa http://kyberia.sk/flashes/zajoch.swf není samozřejmě ničím novým, ale teprve od prvního července (jak si diskutéři nad mým minulým článkem často neuvědomují) může být trestným činem.
Všichni, kdo vykládají o tom, že CENZURA NEBUDE, zapomínají, že zákony vykládají a aplikují soudy. Takže přesnější nežli výkřiky pobouřenců by bylo napsat „já si upřímně myslím, že žádná cenzura nebude, protože si to myslím, ale právní stav je takový, že by cenzura mohla být, když budou soudy chtít“. Neboť taková je realita.
Neklikli-li (otřesné slovo) jste si již na našlehnutého kapra, učiňte tak nyní. Vidíte? Harm reduction par excellance, pro lidi, kteří jsou v kontaktu s drogami (uživatelé Internetu jsou, mladí převládají), jednoznačně říká, že když už někdo musí smažit, tak ať si alespoň nešlehá hero. NEBERTE HEROIN MĚJTE SE RÁDI, ŽERTE PILULE!!!!To je perfektní harm reduction pro specifickou populaci - vtipným, pro cílovou skupinu adekvátním stylem upozorňuje na různou nebezpečnost drog.
Ale máme zákon, a je evidentní, že, soudruzi, že ona reklama, a úmysl je zjevný, dokonce černé na monitoru psaný, svádí k užívání jiné návykové látky než etc., jmenovitě tedy Extáze, protože ŽERTE PILULE se jinak vyložit nedá, a tedy bůra, protože Internet je zvlášť účinná forma přístupná mládeži. Bum.
Pro méně orientované v jazyce nižších vrstev - bůr znamená pět let vězení.
Od mimořádně nebezpečného svádění páchaným formátem swf (výše uvedeným) přistupme k názornějším příkladům, to jest o svádění k užívání si jiných návykových látek než alkoholu fotografií.
Například níže uvedená: O úmyslech autora fotografií, že, soudruzi, není třeba pochybovat, protože je potetovanej a vůbec, už toho o tom hulení napsal tolik, že je to prostě JASNÝ, že, soudruzi, že ten člověk chce, aby si tu marijuchanu píchali všichni. A na internetu má ty fotky taky, takže účinná forma, bůra. A že mu to funguje? Podívejte sami!!!!

Foto

Prosím všechny P.T. čtenáře, kteří dostali při pohledu na tuto fotografii chuť na jointa, aby klikli sem. Vzápětí se dozvědí, kolik jsem jich již svedl.