Tak nám otevřeli coffee shop...

Tedy nám - jim, Britům, protože je otevřen v Londýně - ale to níže. Nejdříve k petici: Máme první podpisové místo. Petiční archy jsou i s výkladem a příslušnou osvětovou literaturou k dispozici v knihkupectví které vedu, a to na adrese...

Tedy nám - jim, Britům, protože je otevřen v Londýně - ale to níže. Nejdříve k petici: Máme první podpisové místo.
Petiční archy jsou i s výkladem a příslušnou osvětovou literaturou k dispozici v knihkupectví které vedu, a to na adrese Na Dolinách 5, Praha 4 - Podolí, Po - Pá 9 - 18, So 9 - 12. Telefon pro případné dotazy je 02/41 43 15 64 či 0776 826 077. Michal "Zvířák" Petružálek.
Děkuji panu Petružálkovi a - díky němu - se mohu vrátit k původní náplni svého Kuřáckého koutku. Ukázal, že petice již žije sama, svým životem, a podpisů bude tolik, kolik jich občanská společnost nashromáždí.
Chci zde psát o marihuanové subkultuře a léčivých účincích konopí, ne sbírat podpisy. Proto budete nejnovější petiční aktuality (dnes 852 podpisy) nacházet pod knoflíkem petice News a zde, v kuřáckém koutku, najdete hlavně to, k čemu byl zřízen.
Takže: Velká Británie postupně mění strategii boje proti drogám. Scotland Yard na zkoušku ve čtvrti Brixton a Lambeth na jihu Londýna výrazně zmírnil postih uživatelů marihuany. Místo trestního stíhání jim hrozí pouze policejní napomenutí.
Hlavní komisař Scotland Yardu John Stevens k věci říká: "První poznatky jasně naznačují, že čas ušetřený vyplňováním zatykačů a přípravou soudního řízení lze využít lépe na boj se závažnější kriminalitou." Poslanci budou jednat o zákonu, který povolí beztrestné držení marihuany pro vlastní potřebu. Pravděpodobnost, že bude držení marihuany pro vlastní potřebu a její konzumace povolena, je vysoká. Ivan Kytka, BBC, Londýn
Británie opět ukázala, jak je demokratickou a pokročilou zemí. Kam jdeme my s naší sílící represí?