Skinheads na radnici

Je smutné přiznat, že musíme zakročit proti vlastním spoluobčanům, ale situace je alarmující. Člověk, který pracuje 10 hodin denně, to není schopen ve svém stresu pozorovat, my však ano. Velký problém činí drogy, převážně marihuana (THC). Je třeba zavést nekompromisní řešení. - Tolik z webu jedné z neonacistických organizací.

Bohemia White Power

Je smutné přiznat, že musíme zakročit proti vlastním spoluobčanům, ale situace je alarmující. Člověk, který pracuje 10 hodin denně, to není schopen ve svém stresu pozorovat, my však ano. Velký problém činí drogy, převážně marihuana (THC). Je třeba zavést nekompromisní řešení. Tolik z webu jedné z neonacistických organizací.
Jejich hlas zjevně nezůstává nepovšimnut. Alespoň na pražském magistrátě, který schválil novou, represivní drogovou koncepci.
"Ano, i kvůli lehkým drogám bude možné propouštět zaměstnance městských podniků," potvrzuje náměstek primátora Otto Kechner v iDnes. "Město už nebude prostřednictvím grantů podporovat podniky, v nichž se prodávají drogy. Když se budou v obecních domech opakovaně distribuovat, ukončíme nájemní vztah a podnik skončí." Zaměstnancům městských podniků hrozí test moči - najdou-li se drogy, dostanou padáka. Ředitelé škol i učitelé musí spolupracovat v boji proti drogám, i s policií, jinak je vyhodí z práce.
Jinými slovy - drogofašismus. Že budou magistrátní úředníci povinně čůrat do lahviček, je možná zábavná představa. Že však chtějí vyhazovat z práce učitele, kteří nebudou dostatečně kvalitně udávat své žáky? Nečetli jste náhodou v mládí jako povinnou četbu povídku, která se jmenovala Vyšší princip mravní, páni radní?

Pokud vás zajímají podrobnosti, více se dozvíte zde.