Co zajímá intelektuálky...

Co zajímá intelektuálky...

Co zajímá intelektuálky...

Od té doby, co mám mladou manželku, studentku psychologie, a vídám i její kamarádky - spolužačky, pochopil jsem, co dnes zajímá mladé intelektuálky. Jsou to tři věci: Sex, sex a sex!



Moje drahá dodělala otázky do dotazníku, který zadává k výzkumu na diplomovou práci, a já jsem na vlastní oči viděl, že nelhala, když tvrdila, že bude zkoumat mne.


Název výzkumu zní „Marihuana a sex“ a cílem je zjistit, jak stojí chronickým kuřákům marihuany ve středním věku, Vyplňoval jsem jej jako první, a říkal jsem si: Za mých mladých let zajímal psycholožky Carl Gustav Jung, nyní musím odpovídat na dotazy jako „Pokud jste poskytoval sexuální služby za peníze, drogy, či jinou úplatu, kolikrát měsíčně k tomu docházelo?“ nebo „Pokud jste měl pohlavní styk s mužem, ke styku došlo: ve vazbě či výkonu trestu, na vojně, v léčbě (léčebně, komunitě atd.), jiná odpověď". (Link na dotazník zde ).

„A nebude to spolužačkám trochu divné, to tvoje téma?“ optal jsem se nesměle. „A co myslíš, že zajímá ty spolužačky?“ odvětila nekompromisně choť a poslala mi link na výzkum jiné mladé psycholožky, její kamarádky, která také dělá diplomku: „Masturbace a masturbační fantazie českých žen. Výrazy masturbovat a&#160onanovat v tomto dotazníku používáme oba ve stejném významu. Masturbace nebo onanie zde znamená vzrušovat, dráždit sám sebe.“

Jinak řečeno: Ach kde jsou ty časy, kdy psycholožky zajímala lidská duše....



K tématu:


Čestmír Lang: DĚJINY MASTURBACE (Tištěný Reflex, 7. 1. 2009)
Masturbace, onanie - až do osmnáctého století na ní nebylo mnoho špatného. Jenomže pak přišli francouzští osvícenci, Rousseau nebo Immanuel Kant a z masturbace se stal strašlivý zločin.

Jiří X. Doležal: MAGICKÝ ELIXÍR (Tištěný Reflex, 29. 10. 2009)Jste muž po čtyřicítce? Tak se automaticky ocitáte v rizikové skupině, kterou postihuje selhání nad jiné nepříjemné - PORUCHA EREKCE.





Další sloupky a články Jiřího X. Doležala najdete v jeho rubrice
Z ÚHLU POHLEDU PLACATÉ ŽELVY (Reflex.cz)