Tři sta fotek v soutěži!

Tři sta fotek v soutěži!

Tři sta fotek v soutěži!

Už je tady zase podzim a s ním přichází tradiční soutěž Reflex Cannabis Cup. Nyní, v polovině října, je již přihlášeno víc než tři sta fotek! Začátek letošního ročníku ukazuje, že by mohl být historicky nejsilnější. Pošlete i vy svou fotku konopí!

Už je tady zase podzim a s ním přichází tradiční soutěž Reflex Cannabis Cup. Nyní, v polovině října, již je v soutěži přihlášeno víc než tři sta fotek!

Cannabis Cup se svým serverem Cannabiscup.cz vyrostl z plínek i bryndáčku a stala se z něj seriozní a především reprezentativní soutěž, která dokumentuje nejen výsledky českých pěstitelů konopí (soutěžní kategorie indoor a outdoor), ale také to, jak konopí inspiruje českou populaci k uměleckým výtvorům – kategorie ikebana a krásno.


Přestože zdrcující většina soutěžních fotek přichází do redakce až v prosinci, v letošním roce je znát, že se čtenáři-soutěžící na cup těší tak, že kvanta fotek letošního ročníku jsou na serveru již nyní, v polovině října.
V momentě, kdy tento text píšu, je jich přesně 308, ale v momentě, kdy jej vy čtete, je jich už možná tři sta patnáct nebo tři sta dvacet. Další a další fotografie totiž přicházejí každý den i každou noc.
A tak prosím všechny, kteří mají něco společného s trávou – pošlete letos svou fotku konopí i vy! Začátek letošního ročníku totiž ukazuje, že by mohl být historicky nejsilnější s největším počtem přihlášených snímků – a to stojí za trochu námahy s focením.
Přihlásit se můžete naCANNABISCUP.CZ.



Další sloupky a články Jiřího X. Doležala najdete v jeho rubrice
Z ÚHLU POHLEDU PLACATÉ ŽELVY (Reflex.cz)