Potřebujeme krále!

Potřebujeme krále!

Potřebujeme krále!

Reflex často zasahuje do společenského dění. Nyní přišel čas zapracovat na tom, aby papež při své zářijové návštěvě Prahy korunoval Václava Klause českým králem.



V dnešním Reflexu (č. 24/2009) vychází delší analýza, ze které jednoznačně vyplývá, jak naše země konečně, po letech chaosu, potřebuje krále. A tím králem by měl samozřejmě být Václav Klaus. Důvodů, kvůli kterým by se měl této funkce ujmout, je celá řada.
Uplynulé dny ukázaly, že na Hradě je dnes silná myšlenková skupina, která se nevyvinula z opice, která nevěří na Usámu a která dovede odhalit marxisty i tam, kde je nikdo nečekal. Proto je potřeba z tohoto myšlenkového paradigmatu učinit paradigma královské a Klause korunovat.
Proto prosím všechny, kteří se s níže uvedenou výzvou papeži ztotožňují, aby zde v diskusi uvedli své jméno a město, odkud pocházejí. Seznam naše redakce při návštěvě Svatého otce předá a věřím, že díky tomu budeme už na podzim mít svého českého krále Václava (Klause).

Žádám o korunovaci Václava Klause českým králem. Jiří X. Doležal, Praha



Otevřený dopis papeži
Vážený pane Ratzingere / Svatý otče,
při vědomí krize demokracie v České republice, dále pak neomylnosti, osvícenosti a požehnanosti Václava Klause a skutečnosti, že občané této země konečně potřebují klid na práci, si Vás dovoluji požádat, abyste při své návštěvě pražské katedrály svatého Víta korunoval Václava Klause českým králem.

Jméno:
Místo pobytu:
Podpis:

Podepsané výzvy (oslovení zvolte podle Vašeho vztahu k církvi) můžete také posílat písemně do redakce (Reflex, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7). Zajistíme jejich včasné předání papeži.


Čtěte dále o myšlenkách z Hradu:

Pocházíte z opice?
Pavlína Wolfová: PROČ NEPOCHÁZÍM Z OPICE
(Téma Reflexu č. 21/2009)
Petr Hájek, vicekancléř a poradce prezidenta Klause, zpochybnil evoluční teorii a rozbouřil odbornou i laickou veřejnost. V rozhovoru vysvětloval svou jistotu, že on sám z opice nepochází. Jak to tedy bylo podle Petra Hájka?
Bin Ládin? Neexistuje.
Bohumil Doležal: BIN LÁDIN? NEEXISTUJE.
(Reflex online, 11. 6. 2009)
Poté, co zúčtoval s Darwinem, vrhl se demystifikátor moderních dějin lidstva Petr Hájek na další historické lži: bin Ládin neexistuje, je to jen mediální fikce.


Další články autora najdete v rubrice Z ÚHLU POHLEDU PLACATÉ ŽELVY (Reflex online)