Semínka pro seniory

Semínka pro seniory

Semínka pro seniory

Million Marihuana March, vedle našeho Cannabis Cupu jediná velká událost konopné subkultury, dostává nový rozměr. Důchodci tam letos mohou zdarma dostat „ostrá“ konopná semínka.

Million Marihuana March, vedle našeho Cannabis Cupu jediná velká událost konopné subkultury, dostává nový rozměr. Důchodci tam letos mohou zdarma dostat „ostrá“ konopná semínka.

Nikdy jsme o MMM nějak zvlášť nepsali, protože šlo jen o mejdan bez širšího dopadu a rozměru. Nyní se mění ve významnou aktivistickou akci. Tak důležitou, že zveřejňujeme její kontakty. Občanské iniciativy Cannabis Social Club, Konopí je lék, Legalizace.cz a Bohemicanna totiž připravily k letošnímu MMM akci pro seniory.
Na happeningu MMM v Praze dne 9. května 2009 na žižkovském kopci Parukářka budou na informačním stánku Legalizace.cz seniorům bezplatně rozdávána semínka léčebného konopí až do vyčerpání zásob.


Pro zobrazení programu klikněte zde


Akce nese název KONOPNÉ SEMÍNKO PRO VAŠI RADOST A ÚZDRAVU. Je určena seniorům, kteří si chtějí sami vypěstovat konopí, a to zejména těm, kteří nemohou nebo neumějí využívat internet, nemají potřebné informace k pěstování léčebného konopí a nemohou se dostat k semenům, aniž by museli vyhledávat dealery a nakupovat marihuanu na černém trhu. Organizátoři akce tvrdí: Je nejvyšší čas vysadit!
Semínka mohou za seniory proti čestnému prohlášení převzít i mladší příbuzní nebo známí starší 18 let.
Semínka budou organizátoři rozdávat proti čestnému prohlášení, takže si je můžete vytisknout předem. Má vypadat takto:

Já ... (jméno, příjmení, bydliště, rok narození) prohlašuji na svou čest, že konopná semena přebírám na pěstování konopí pro léčebné využití.


Dne ...

Podpis ...
Pro ty, kdo si semena nemohou převzít osobně na MMM, zřídily iniciativy už nyní odběrní místa. S jejich souhlasem zveřejňujeme kontakty:
Ateliér ALF,
Dušan Dvořák, telefon: 774 637 715, Bořivojova 90, 130 00 Praha-Žižkov, email: mailto:Senior@AtelierALF.eu
Bohemicanna,
Antonín Kábele, telefon: 721 721 072, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa, Ústecký kraj, email:mailto:Senior@Bohemicanna.cz
Konopí je lék,
Radka Dvořáková, telefon: 775 637 715, 798 55 Ospělov 6, Olomoucký kraj, email: Senior@KonopíJeLek.cz
Takže – trápí vás Parkinson a nemáte semínka? Stačí zavolat!


Další články autora najdete v rubrice Z ÚHLU POHLEDU PLACATÉ ŽELVY (Reflex online)


CANNABIS CUP 2008 (Reflex č. 5/2009)
www.cannabiscup.cz