120 procent komunistů

120 procent komunistů

120 procent komunistů

O tom, že mladí levičáci falšují data a lžou, asi nikdy nikdo nepochyboval. Nyní se však Komsomol rozhodl, že o své prolhanosti podá nezpochybnitelné důkazy.


Na webu Komunistického svazu mládeže najdeme anketu mapující postoje k radaru. Že mají komsomolci k americkému radaru v Brdech jasný postoj, netřeba pochybovat. Už na úvodní straně vidíte banner s výkřikem „Ne základnám USA v ČR! Žádné rakety imperialismu na našem území“. A tak i v anketě najdeme celkem jednoznačná data proti radaru:





Pokud máte sebemenší pochybnosti, navštivte server Komsomolu a to hlasování si tam najděte – link jim sem nedám, abych soudruhům nezvyšoval návštěvnost, ale pokud si jejich server naleznete sami, vězte, že je to na mainpage ikonka vpravo nahoře. Až si přečtou tento text a anketu stáhnou, věřte našim screenshotům:



Hlasujících je tedy dohromady celkem 120, 5 procenta.
A to jednoznačně vysvětluje, proč tak ukázněně klikají ve shodě s Komsomolem. Či lépe řečeno – těch sto dvacet procent ukazuje, jak si to komsomolci hezky naklikali na tom serveru sami. Ale nešť!
Vždyť jiné výzkumy veřejného mínění (ty, které jsem falšoval já) naopak ukazují, že
sto devadesát sedm procent respondentů poslalo Komsomol do prdele.