Cannabis University

Cannabis University

Cannabis University

S tím, jak přicházejí do redakce další a další fotografie konopí do letošní soutěže o nejkrásnější kytku, přicházejí i novinky ze světa marihuany. A letos poprvé máme tu čest čtenářům sdělit, že hulení se už dá i studovat.


V Oaklandu v Kalifornii letos otevřeli první ročník konopné university. Studium je určeno všem, kteří se chtějí zdokonalit v pěstování, prodeji, aktivismu a všem ostatním kolem konopí vůbec. Vzhledem k tomu, že v Kalifornii je legální užívání marihuany pro léčebné účely, jedná se o studium na škole zcela legitimní a legální, nejde o studium trestné činnosti.





Příprava specialistů pro obor, který se v budoucnosti bude nade vší pochybnost rozvíjet, by byla žádoucí i v České republice – nenastanou-li nepředvídatelné okolnosti, mělo by být už za dva roky legální vypěstit si dvě kytky konopí, a už jen k tomu se může specializované vzdělání hodit. Stejně tak se může konopné vzdělání hodit pro další a další ročníky Reflex Cannabis Cupu.
Takže ve světle vzniku nové kalifornské školy můžeme jen doufat, že ji brzy vystuduje i nějaký Čech a pak vám poreferuje o tom, co se naučil.