Reflex Cannabis Cup 2008 zahájen

Reflex Cannabis Cup 2008 zahájen

Reflex Cannabis Cup 2008 zahájen

Je nesmírně příjemné dělat práci, o které člověk z reakcí čtenářů vidí, že z ní mají radost. Když mi v pondělí v 16.04 přišel na adresu upload@cannabiscup.cz mail, málem jsem se rozplakal dojetím. To poslal fotku první soutěžící dalšího ročníku našeho Cupu!


Má to celé nějaký smysl? Neskončila náhodou doba aktivismu a není celý náš Cup už jen přežitkem? To mě napadá při každém ročníku soutěže, obvykle když se na mne sypou nadávky internetových diskutérů. Ale pak stačí jeden jediný člověk - nebo malá skupina - a mám najednou zase radost z práce a cítím, že ta práce dává nějaký smysl.

Foto
A pak najednou přijde - čtrnáctého ledna, to jest skoro rok před oficiálním vyhlášením začátku soutěže - první fotka nového ročníku a já si říkám - tak když to lidi posílají už takhle brzo, tak o tu soutěž nejspíš stojí, má cenu ji dělat! A pak nacházím - na čerstvě obnoveném webu www.cannabiscup.cz - vzkazy ve fóru a na chatu: „Zdravim veverku Huli a preju hodne peknych kyticek!“ nebo „lidi neberte drogy, NIKDY NIKOMU neberte drogy!“ a zase mne život baví.
Proto jsem na web také umístil anketu, zda má nějaký smysl - dost mne to slovo v poslední době pronásleduje - začít budovat otevřenou encyklopedii marihuany, Hulipedii. Už první dva dny, co tam anketa je, se ukazuje trend: hlasů 48, ano 46, ne 2 hlasy. Takže mi nyní asi nezbývá, než, ať už s dříve zmiňovaným Drupalem nebo jinak, onu Hulipedii začít s veverkou budovat.
Takže vbrzku na www.cannabiscup.cz, odkud můžete posílat fotky do soutěže, najdete i open source encyklopedii o konopí.


TIPNĚTE SI NA CANNABIS TITUL REFLEXU
Související články:

J. X. Doležal: CANNABIS CUP MEJDAN (Reflex online 13. 1. 2008)
J. X. Doležal: SERVER CANNABIS CUPU OPĚT SPUŠTĚN (Reflex online 8. 1. 2008)
J. X. Doležal: CANNABIS CUP 2007 SE POVEDL (Reflex online 1. 1. 2008)