Server Cannabis Cupu opět spuštěn!

Server Cannabis Cupu opět spuštěn!

Server Cannabis Cupu opět spuštěn!

Jak jste jistě zaznamenali, v období od 1. do 7. ledna 2008 nebyl v provozu server Reflex Cannabis Cupu. Nešlo o následky silvestrovského veselí, ale o selhání tehdejšího administrátora webu. Nyní je server, byť v nouzovém provozu, opět spuštěn, a s jeho spuštěním jsme zahájili i nový ročník - Reflex Cannabis Cup 2008!


O tom, proč server týden nešel, se čtenáři dočtou ve čtvrtém čísle Reflexu v textu o Cannabis Cupu, který bude doprovázet fotografie letošních vítězných palic. Už nyní však musím laskavým čtenářům popsat, jaké jsem si užil ponovoroční internetové dobrodružství.

Nejprve jsem si dal inzerát Hledám vyhuleného programátora... (RX online 27. 12. 2007) - a doufal jsem, že se mi snad alespoň jeden přihlásí. Doslova mne dojalo, že těch nabídek přišlo devět. MOC DĚKUJI!!! A prý nikdo z nich dokonce ani nehulil!
První, se kterým jsem se sešel, mne opět, po sedmi letech, nadchl do open source projektu. Jeho argumentace byla jednoduchá - když to bude psané redakčním systémem Drupal, tak do toho kdykoliv bude moci někdo zvenčí sáhnout, když to někdo naprogramuje a přejede ho autobus, už to po něm nikdy nikdo neotevře.
Tak jsem začal shánět někoho, kdo mi to v Drupalu nakonfiguruje, sám jsem, abych si nasypal popel na hlavu, v open source html editoru Nvu nadrásal provizorní web spuštěný na www.cannabisczup.cz, a především začal shánět hned celý team poradců, co mě po spuštění nového drupalového serveru budou pomalu učit tu věc ovládat. Máte zkušenosti s Drupalem a svatou trpělivost? Tedy hledám právě vás! Pište na info@cannabiscup.cz!